Selectați Pagina

Andrei Blejdea : ”Imi doresc să obţin cu FC Argeş prima promovare din carieră”

Andrei Blejdea : ”Imi doresc să obţin cu FC Argeş prima promovare din carieră”
Distribuiţi ştirea!

Arges-Sport.ro continuă seria materialelor  cu sportivi care evoluează la grupările din judeţ, de această dată fiind intervievat atacantul celor de la FC Argeş, Andrei Blejdea.Acesta a vorbit despre perioada junioratului, despre experienţele pe care le-a avut peste hotare  precum şi despre ceea ce şi-a propus să facă la teamul alb-violet.

–La ce vârstă ai inceput sa practici fotbalul ?
Am început fotbalul la vârsta de 7 ani , in București la clubul Romprim.

–De ce ai ales acest sport si nu altul?
Am ales acest sport deoarece de mic tatăl meu mă ducea pe stadioane , iar eu văzând o întreagă galerie că striga numele unui singur jucător , mi-am dorit să realizez și eu asta .

–Spune-ne câte ceva despre perioada de la juniorat pe care ai efectuat-o la Dinamo
Perioada petrecută la juniorii lui Dinamo va rămâne mereu specială pentru mine , deoarece jucând mereu cu standardele sus , am învățat sa nu ma tem de absolut niciun adversar . Acolo am întâlnit niște antrenori care m-au creat ca om și ca jucător ,este vorbda  : Lucian Mezei ,  Ionel Augustin  şi Sorin Popescu .

Trecerea la seniori cum fost?
Trecerea la seniori a fost treptată , îmi amintesc și acum când la 14 ani eu deja făceam antrenamente cu echipa secundă a lui Dinamo …. firesc forța era disproporționată , însă toate astea m-au ajutat mai târziu .

Esti incă tânăr, dar ai avut deja cateva experienţe peste hotare, spune-ne câte ceva despre fiecare
Prima experiență peste hotare a fost in Elveția la echipa de liga secunda FC Wil 1900 , am rămas profund impresionat de condițiile de acolo și sper intr o buna zi să joc din nou pentru o echipa din această ţară , apoi am făcut trecerea in Slovenia la echipa de prima liga NK Domzale , unde am jucat doar pentru echipa U19 cu care in anul 2015 am câștigat toate trofeele puse in joc : campionat , cupa , cupa regională .
Iar ultima echipă de afara din cv-ul meu este Eintracht Braunschweig II , liga 4 in Germania , unde am învățat că forța și disciplina bat talentul.

–Ce ne poţi spune despre perioada parcursă până acum la FC Argeş?
Perioada parcursă pana acum la FC Argeș îmi va rămâne mereu în amintire , cu goluri și momente unice , iar la final sper să reușesc prima mea promovare din carieră.

–Ce idol ai in fotbalul intern si internaţional?
Idolul meu este Cristiano Ronaldo , pentru ambiția pe care o arată de fiecare dată când iese pe teren .

–Cum treci peste perioada asta delicată în care tot fotbalul e oprit?
O voi petrece in familie , cât mai retras , dar voi încerca să rămân concentrat și la fotbal pentru perioada ce va urma .

–Ce mesaj ai pentru susţinătorii lui FC Argeş?
Suporterilor le transmit sa fie cât mai pozitivi , sa ne susţină necondiţionat , pentru că doar împreună putem promova ! Forza Viola !

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri