Selectați Pagina

FC Argeș pierde și al treilea meci cu CSO Voluntari și încheie sezonul pe locul 4

FC Argeș pierde și al treilea meci cu CSO Voluntari și încheie sezonul pe locul 4
Distribuiţi ştirea!

Vulturii alb-violeți au condus aproape trei sferturi din meci, dar au fost egalați în minutul 28, apoi au cedat inițiativa și nu au mai reușit să întoarcă scorul. CSO Voluntari a câștigat al treilea meci al seriei cu FC Argeș, cu scorul de 71-58 (10-16, 18-18, 27-14, 16-10), și și-a adjudecat medaliile de bronz.

Cu efectivul incomplet după accidentările destul de grave ale lui Corey Allen și Keshawn Curry, dar și fără Raijon Kelly, FC Argeș a dat totul pentru a amâna verdictul și a duce seria în meciul 4. Vulturii au jucat cu inima în repriza 1, dominată cu autoritate grație aruncărilor de 3 puncte reușite și implicării maxime a tuturor alb-violeților. Chiar dacă a jucat pe teren mare parte din timp cu 3 români, FC Argeș a ajuns să conducă la pauză cu 34-28.

Încet-încet, Voluntariul a revenit în joc și a reușit să egaleze pentru prima dată abia în minutul 28 (45-45). De aici și până la victoria finală nu a mai fost decât un pas, fiindcă Piteștiul a căzut fizic și psihic și nu a mai putut da o replică solidă.

În lipsa conaționalilor săi, Chris Jones a ieșit în față cu un double-double (17 puncte și 10 recuperări), foarte aproape de această performanță fiind și căpitanul Nikola Jevtovic (10 puncte și 9 recuperări). Au mai punctat pentru FC Argeș: Naje Smith (10), Radu Voinescu (7), Alin Andrieș (6), Tudor Fometescu (5) și Mihai Gavrilă (3). Au mai intrat în rotație tinerii Chițu, Dănescu și Ioniță.

CSO Voluntari a primit medaliile de bronz și o cupă pentru locul 3 de la doamna Carmen Tocală (președintele Federației Române de Baschet) și de la fosta atletă Gabriela Szabo.

Grație acestui loc 4 obținut în sezonul 2023-2024, FC Argeș și-a câștigat dreptul de a participa în cupele europene!

Despre autor

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro