Argeș Sport

Contact

Faceți cunoștintă cu echipa Argeș-Sport.ro :

RĂZVAN Marinescu – Editor fondator Argeș Sport
ADRIAN Preda
GABRIEL  Pintilei 
ADRIAN Ene
MARIUS Cîrstea –App developer
L. Sever LUP – corespondent Austria si Germania.

Cum puteți lua legătura cu noi:

E-mail: office@arges-sport.ro

Logoul arges-sport este utilizat în scopul identificării pe piata locala si romaneasca a informatiilor prezentate pe site-ul nostru. Pentru a-l putea utiliza, portalul de stiri arges-sport.ro va recomanda:

  • la fiecare utilizare a logo-ului nostru pastrati cerintele de culoare, de marime si de pozitionare
  • pentru fiecare banner utilizat online a marcii noastre, va rugam sa luati legatura cu Editorii de Brand a site-ului la adresa contact(@)arges-sport.ro
  • utilizarea neadecvata a marcii noastre, atrage suspendarea de urgenta a logo-ului arges-sport.ro si a materialelor prezentate de noi.

Logoul arges-sport.ro este protejat prin legea dreptului de autor. Utilizarea acestuia este permisă doar prin respectarea cerințelor ce urmează:
Nu este permisă întrebuințarea logo-ului arges-sport.ro în asocierea cu materiale și/ sau informații care contravin normelor morale sau valorilor morale promovate de noi.

Logo-ul arges-sport.ro poate fi utilizat numai ca legătură directă către pagina de start a website-ului www.arges-sport.ro; utilizarea lui în oricare alt scop fiind interzisă. Logo-ul arges-sport.ro nu poate fi utilizat ca legătură către pagini ale altor website-uri fără acordul scris prealabil al site-ului nostru.

Este interzisă folosirea logo-ului ca legătură între paginile de Internet ale unei companii diferite.

Logo-ul arges-sport.ro nu poate fi subiectul niciunei modificări fie că aceasta se referă la elemente ce privesc proporția, culorile, elementele componente și nu poate face subiectul altor transformări de tipul: includerea acestuia în animații sau alte forme de prezentare.

Descărcați Media Kit Arges Sport

banner cooperta facebook

Send Us a Message