Selectați Pagina

Kineto Clinic Real, un nume de referinţă pe piaţa locală de profil

Kineto Clinic Real, un nume de referinţă pe piaţa locală de profil
Distribuiţi ştirea!

Kinetoterapia este o terapie prin mișcare care are ca scop îmbunătățirea sau reabilitarea funcțiilor motorii ale corpului. Este o parte a medicinii fizice și a reabilitării, fiind utilizată pentru a trata o varietate de afecțiuni.

În interviul de mai jos veţi află de la Ghiţă Păcurariu cum a deschis Kineto Clinic Real şi care sunt atuurile acestei clinici. Acesta a lucrat mai mulţi ani în lumea sportului, la FC Argeş, la lotul naţional de fotbal al României, colaborând inclusiv cu nume cunoscute ale fotbalului românesc precum Adrian Mutu(foto jos), Raţ, Goian, Marius Niculae şi mulţi alţii.

AȘ –Cum a apărut Kineto Clinic Real?

Kineto Clinic Real a apărut din dorința de a ajuta oamenii în nevoie și de a duce în Pitești cele mai moderne și eficiente programe de recuperare medicală. Cei mai mulți dintre piteșteni se îndreptau către orașele mari, în special către București, pentru apela la aceste servicii de recuperare medicală și astfel m-am decis să deschid o clinică în acest oraș pentru a veni în ajutorul oamenilor.

AȘ – De ce ar trebui să aleagă clienții serviciile clinicii?

Este drept că în oraș au apărut o multitudine de clinici de profil, însă ceea ce ne recomandă pe noi este tocmai profesionalismul de care dăm dovadă ,aparatură de ultimă generație cu care este echipată clinica noastră și nu în ultimul rând experiența acumulată în cei peste zece ani de activitate. Aceste lucruri nu le spunem noi, ci pacienții care ne-au trecut pragul de-a lungul anilor.

AȘ – Ce dotări are ?

Așa cum precizam și anterior, clinică este echipată cu cele mai moderne apărături de pe piață printre care : masă de masaj cu pietre jad, TECAR-LASER,  ULTRASONIC-SHOCK WAVE, KINETIK- COMPLEX.. Toate acestea contribuie la eficientizarea programelor create în funcție de nevoile fiecărui pacient în parte și totodată la scurtarea timpului de lucru, ceea ce vine atât în ajutorul pacientului cât și al terapeutului.

AȘ – Ce provocări au fost de la înființare și până acum?

Ca orice afacere la început și noi ne-am confruntat cu mici provocări însă acest lucru nu ne-a împiedicat să ne continuăm activitatea și să ajungem printre cele mai apreciate, dacă nu chiar cea mai apreciată clinică de kinetoterapie din orașul Pitești. Principala provocare a fost de a ne face cunoscuți pe piață, Însă a fost doar o chestiune de timp până când oamenii au aflat de calitatea serviciilor noastre și au început să ne treacă pragul în număr cât mai mare. Pacienţii noştri au fost atât de deschiși , acordându-ne toată încrederea și apelând la serviciile noastre, astfel că celelalte provocări și-au pierdut din intensitate . De fiecare dată încercăm să facem lucrurile la cel mai înalt nivel, iar pacientul, la finalul programului, să plece de la noi atât sănătos cât și fericit, deoarece psihicul joacă un rol foarte important în tot acest proces de recuperare.

AȘ –Care e gradul de satisfacție al pacienților?

În proporție de 99% putem spune cu mândrie că oamenii pleacă de la noi mai mult decât mulțumiți de serviciile oferite, iar drept mărturie stă faptul că aceștia se reîntorc la noi pentru diverse alte diagnostice, ne recomandă sau doar ne trec pragul pentru a ne saluta și pentru a ne transmite un gând bun, chiar și la ani distanță după finalizarea tratamentului în cadrul  clinicii noastre.Este drept că nu-i putem multumi pe toți în egală măsură, însă acest grad de satisfacție trebuie să aibă în vedere și așteptările,uneori nerealiste ale pacienților ce ne cer ajutorul .Noi vom încerca în continuare,așa cum am făcut-o și până acum ,să oferim servicii de cea mai înalta calitate tuturor pacienților noștri și chiar să evoluăm în ceea ce privește programele oferite, aparatură și întreaga gamă de servicii pe care o punem la dispoziție!

Kineto Clinic Real s-a deschis în 2013, iar în prezent sunt două puncte de lucru, la Piteşti şi Suceava. Sediul din Piteşti este pe strada Str. N. Bălcescu, nr. 114, Pitesti, în imediata apropiere a complexului John. La Suceava putem fi găsiţi la următoarea adresă: Strada Ștefan cel Mare 54.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro