Selectați Pagina

Speed Academy Piteşti şi-a distrus rivala în derby-ul judeţean, 6-1 cu Zimbrii Lereşti

Speed Academy Piteşti şi-a distrus rivala în derby-ul judeţean, 6-1 cu Zimbrii Lereşti
Distribuiţi ştirea!

Pe arena Edilul din Parcul Ştrand, în etapa cu numărul 2 din play-offul campionatului judeţean, s-au întâlnit Speed şi Zimbrii, două grupări despărţite de un singur punct în clasament.

Ţinând cont că în campionat au fost numai remize între ele 1-1 şi 0-0, era de aşteptat ca meciul să fie unul echilibrat, însă realitatea din teren a fost cu totul alta. Oaspeţii au condus cu 1-0, printr-un gol înscris din penalty, însă a fost doar un foc de paie, pentru că echipa lui Alin Popescu a avut o replică pe măsură. Până la pauză a urmat un recital al lui Pirciu, cu un hattrick de senzaţie, iar Traşcă a punctat şi el o dată.

Repriza a doua nu a mai avut aceeaşi intensitate, mai ales că gazdele nu mai aveau de ce să forţeze, iar oaspeţii nu au mai contat deloc. Gruparea piteşteană a mai înscris de două ori, prin Ştefănescu şi Dobra. Pe parcursul reprizei secunde a revenit la Speed Academy şi Alex Bourceanu, cu o prestaţie ca de obicei excelentă la mijlocul terenului.

Speed Academy a folosit următorul 11 – Mitroi,Mitrache, Negoiţă, Ştefănescu, Păun, Tănase, Găleşeanu, Traşcu, Pirciu, Mormolea, Dalu, iar pe parcurs au mai evoluat Bourceanu, Grecu, Duminică, Dobra, Andrei David.

Tehnicianul gazdelor, Alin Popescu, s-a declarat mulţumit de modul cum a decurs derby-ul de ieri:„A fost o  victorie pe deplin meritată. Azi am făcut un pas ,mai avem doi câștigarea ligii a 4 și a barajului de promovare în eşalonul superior. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, ne bucurăm în aceasta seara ,de mâine ne gândim la ce vom face în următorul meci”.

Speed Academy Piteşti are 60 de puncte, iar Zimbrii Lereşti au rămas cu 56. În runda următoare piteştenii vor juca pe terenul celor de la Costeşti, în vreme ce a doua clasată primeşte vizita celor de la Domneşti.

Meciul dintre cele două grupări îl puteţi vedea mai jos:

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro