Selectați Pagina

Bogdan Andone: „Parcurgem o perioadă bună, dar mai sunt destule lucruri de pus la punct”

Bogdan Andone: „Parcurgem o perioadă bună, dar mai sunt destule lucruri de pus la punct”
Distribuiţi ştirea!

Tehnicianul Argeșului, Bogdan Andone, consideră că sunt de bun augur victoriile din ultimele două runde, dar echipa trebuie să fie la fel de concentrată în continuare, mai ales pentru meciul cu CSC  Șelimbăr, ce are loc vineri, 25 octombrie, de la ora 16.

Gruparea din județul Sibiu, pregătită de Constantin Schumacher, vine după un categoric 4-0 cu FC Muscelul Câmpulung și va fi un adversar dificil, e de părere Andone: „Deplasarea aceasta va fi una solicitantă. Întâlnim o echipă puternică, CSC Șelimbar, care a avut un sezon foarte bun anul trecut. Vin după o victorie cu 40 în deplasare la Muscel, așa că ne așteaptă un meci dificil. Este esențial să fim concentrați la ora jocului, focusați și să ne respectăm planul de joc 100% pentru a obține victoria. Echipa noastră vine după două victorii consecutive. Deși e mai multă dorință din partea jucătorilor și a antrenorilor de a continua pe acest drum, încă nu putem spune că am ajuns la o stare de liniște completă.Suntem concentrați și implicați, băieții au avut antrenamente foarte bune, iar noi încercăm să ajustăm lucrurile. Mai sunt multe aspecte de pus la punct pentru a atinge un ritm și o consistență mai bună în joc. Trebuie să finalizăm mult mai bine acțiunile și să profităm de ocaziile de gol pe care ni le creăm. De asemenea, trebuie să fim mai atenți în apărare, deoarece am primit goluri prea ușor în trecut.Chiar dacă venim după două meciuri bune și două victorii, avem încă mult de muncă și trebuie să facem lucrurile pas cu pas. Următorul nostru obiectiv este meciul de vineri.”

Constantin Schumacher a fost coleg cu Bogdan Andone la Rapid București, iar cei doi s-au întâlnit în vară în dubla manșă pentru menținere/promovare în Superligă, dintre CS Mioveni și FC Botoșani.

Schumacher era atunci antrenor al Mioveniului, iar Andone stătea pe banca Botoșaniului.Moldovenii au bătut în ambele manșe cu 1-0.Cei doi se vor întâlni în premieră într-un meci din Liga 2.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Urmărește-ne pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri

Categorii