Selectați Pagina

Alin Popescu : „Îi aşteptăm la Mioveni pe toţi cei care susţin echipa noastră”

Alin Popescu : „Îi aşteptăm la Mioveni pe toţi cei care susţin echipa noastră”
Distribuiţi ştirea!

Speed Academy Piteşti s-a impus în sezonul 2023-2024 din Liga 4, însă parcursul echipei s-a schimbat cu adevărat după venirea pe banca tehnică a lui Alin Popescu. Acesta a antrenat ultima oară pe Real Bradu, în liga a treia, eşalon către care tinde acum şi gruparea piteşteană.

Speed Academy Pitești va juca o dublă manșă cu campioana judeţului Teleorman, CSL Nanov, unde evoluează Buşu şi Buleică, doi jucători cu experienţă competiţională mare pentru acest eşalon.

Argeş Sport a stat de vorbă cu antrenorul Alin Popescu înaintea meciului tur, programat duminică, 16 iunie, de la ora 18, pe stadionul Orăşenesc din Mioveni.

AS  – Care sunt concluziile după acest sezon?

A fost mai greu pentru noi când ne aflam pe locul 2. După ce am trecut pe primul loc am știut că acolo ne va găsi și finalul de campionat. Am avut și un adversar redutabil în Zimbrii Lereşti, îi felicit pe cei de acolo cu această ocazie deoarece au crezut în şansa lor şi ne-au ţinut conectaţi până la final.

AS – Cum vezi dubla manșa cu Nanov?

E un meci de baraj în care ambele echipe au şansa lor. Jucăm cu campioana județului Teleorman, grupare care a pierdut un singur meci din cele 26 de etape disputate. Ambele echipe au jucători cu experiență, ce au evoluat în primele trei ligi, dar ambiția, atitudinea și dorința noastră de a merge în liga a treia sunt mari. Sunt sigur că toți cei care vor juca o vor face cu determinare. Jucătorii pe care îi antrenez merită să evolueze în eşalonul imediat următor, nu o spun din complezenţă, aceasta e realitatea.

AS – Care ar fi aspectele pozitive din sezonul recent încheiat?

În campionatul recent încheiat  am reușit să creăm, împreună cu jucătorii și patronul, o echipă în adevăratul sens al cuvântului. Am demonstrat-o câștigând Liga a 4-a, dar și în momentele grele prin care am trecut pe parcursul sezonului. Sunt încântat și de numărul mare de suporteri prezenți la meciurile noastre, pe care îi încurajez să ne sprijine și în viitoarele partide, inclusiv duminică, 16 iunie, de la ora 18, la meciul din Mioveni. Apreciez faptul că jucătorii au răspuns pozitiv de fiecare dată când le-am cerut ajutorul. În continuare, ne propunem să facem pasul următor și să promovăm în liga a treia. Motto-ul nostru în acest sezon a fost: „Cu determinare și efort, succesul este garantat!”

Despre autor

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro