Selectați Pagina

Răsturnări spectaculoase la Băbana

Răsturnări spectaculoase la Băbana
Distribuiţi ştirea!

Sâmbătă şi duminică, pe circuitul de la Băbana s-a desfăşurat etapa a IV-a, din cadrul Campionatului Naţional de RallyCross. Clubul muscelean RB Racing s-a clasat pe locul trei, în întrecerea pe echipe, după două zile de concurs pline de evenimente, cu dificultăţi tehnice, dar şi cu răsturnări spectaculoase.

Pe circuitul de la Băbana s-a derulat în weekendul care a trecut, etapa cu nr 4, din cadrul Campionatului Naţional de RallyCross. Organizată de Clubul Pro Car Racing, sub egida Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, etapa de la Băbana a pus deopotrivă piloţii şi maşinile în situaţii dificile, în multe momente.

Clubul muscelean RB Racing a participat cu mezinul Rareş Solomon şi cu Iris Muscalu, la clasa Juniori 1, cu Rareş Şain la juniori 2, Teodora Merlă, pentru prima data la clasa H1 şi multiplul campion Gigi Ticuţă la clasa H3. După prima zi de concurs, solicitantul traseu de la Băbana deja pusese serios echipa tehnică la muncă. Maşina lui Gigi Ticuţă a cedat iremediabil, iar cea a lui Rareş Şain a avut nevoie de mai multe intervenţii pentru a putea continua parcursul în ziua a doua. Veştile bune pentru clubul muscelean au fost aduse de Iris Muscalu şi Rareş Solomon care, au trecut linia de sosire în această ordine. Victoria a propulsat-o pe Iris Muscalu în postura de leader categoric al campionatului, iar pentru Rareş Solomon a fost primul podium la doar a doua participare. Rareş Şain a ratat sesiunea a treia de calificări, din cauză că i s-a rupt o planetară chiar la start, iar în finală, o acroşare, urmată de o ieşire în decor l-au făcut să se mulţumească cu locul 4. Teodora Merlă, intrată în luptă la clasele dedicate adulţilor, a reuşit un loc doi extrem de meritat după o răsturnare spectaculoasă care a privat-o de victorie în această etapă.

Per ansamblu, echipa a reusit următoarele rezultate:
Iris Muscalu, locul 1 la Juniori 1 (leader în clasamentul general) şi locul 1 la Clasa Femina
Rareș Solomon, locul II la Juniori 1
Rares Şain, locul 4 la Juniori 2 (leader în clasamentul general)
Teodora Merlă, locul 2 la clasa H1 şi locul 3 la Clasa Femina
Gigi Ticuţă, locul 4 la clasa H3

Însumând aceste rezultate, etapa de la Băbana s-a încheiat cu locul III, pentru RB Racing, în clasamentul pe echipe, ceea ce poate fi considerat o reuşită. În calendarul FRAS, etapa cu numărul 5 este programată în weekendul 12-13 August, pe circuitul de la Câmpulung.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Urmărește-ne pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri

Categorii