Selectați Pagina

România lui Lucescu continuă seria victoriilor: 2-1 în Lituania

România lui Lucescu continuă seria victoriilor: 2-1 în Lituania
Distribuiţi ştirea!

În seara aceasta, la Kaunas, România a repurtat a patra victorie consecutivă în Liga Națiunilor, 2-1 (1-1) cu Lituania. Mircea Lucescu rămâne astfel numai cu succese de la revenirea pe banca echipei naționale.

Ultima deplasare a echipei naționale a României în Liga Națiunilor a consemnat încă o victorie, după cele din Kosovo și Cipru. Tricolorii au jucat mult mai bine decât au făcut-o la București împotriva Lituaniei și au câștigat meritat, chiar dacă s-au văzut conduși încă din minutul 7, după o lovitură de pedeapsă.

Răzvan Marin a egalat 11 minute mai târziu, tot din penalty, iar în repriza a doua România a preluat conducerea după un contraatac superb declanșat de Radu Drăgușin, continuat de Dennis Man și finalizat de Denis Drăguș.

În ultimele minute ale meciului, lituanienii au forțat egalarea, mizând pe faptul că tricolorii au trăit periculos și s-au apărat destul de jos. A surprins faptul că Mircea Lucescu a făcut doar 3 schimbări, și acelea pe final.

2-1 rezultat final și România acumulează 12 puncte din 4 meciuri în Grupa a 2-a din grupa valorică C. Cu toate acestea, naționala lui Lucescu nu este matematic câștigătoarea grupei, deoarece Kosovo a învins Cipru cu 3-0 și a acumulat 9 puncte. În ultimele 2 meciuri din Liga Națiunilor, România va juca acasă cu Kosovo (15 noiembrie) și Cipru (18 noiembrie). Tricolorii au nevoie de minim 1 punct în meciul direct cu Kosovo pentru a câștiga grupa.

LITUANIA – ROMÂNIA 1-2 (1-1)
Kucys (7-penalty) – R. Marin (18-penalty), Drăguș (65)

LITUANIA: Gertmonas – Sirvys (75 Cernych), Lekiatas, Girdvainis, Tutyskinas (59 Milasius) – Slivka, Vorobjovas (80 Matulevicius), Gineitis, Lasickas – Golubickas (59 Dolznikov), Kucys (80 Paulauskas). Antrenor: Edgaras Jankauskas

ROMÂNIA: Niță – Rațiu, Drăgușin, Burcă, Sorescu – R. Marin (73 Olaru), M. Marin, Stanciu – Man (84 Hagi), Drăguș, Mihăilă (73 Coman). Antrenor: Mircea Lucescu

Arbitru: Nick Walsh (Scoția)

Cartonașe galbene: Slivka, Kucys, Gineitis – Burcă, Coman

Foto: frf.ro

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Urmărește-ne pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri

Categorii