Selectați Pagina

Nimic de făcut! FC Argeș pierde la Cluj-Napoca în fața campioanei

Nimic de făcut! FC Argeș pierde la Cluj-Napoca în fața campioanei
Distribuiţi ştirea!

Cu șanse minime de a produce surpriza la Cluj-Napoca, FC Argeș a început prost dar a terminat un pic mai bine meciul cu campioana U-BT. Totuși, gazdele s-au impus conform calculelor hârtiei, cu scorul de 81-67 (16-6, 26-16, 18-23, 21-22).

Meciul s-a jucat în Sala „Horia Demian”, care s-a umplut aproape până la refuz, clujenii fiind mari fani ai sportului cu mingea la coș. Nici nu ar putea fi altfel, dat fiind că U-BT Cluj-Napoca este campioana ultimelor 4 ediții ale Ligii Naționale de Baschet Getica Masculin 95.

După un start promițător, când au condus cu scorul de 6-2, piteștenii s-au prăbușit total și în cele 7 minute rămase din primul sfert nu au mai marcat niciun punct, primind în schimb 14! Lucrurile au continuat să arate rău și în sfertul secund, atunci când „panterele roz” s-au distanțat la 20 de puncte (42-22 la pauză).

Probabil a contat și faptul că Tudor Fometescu, căpitanul echipei alb-violete, s-a accidentat la încălzire și nu a mai intrat deloc în meci, cu toate că fusese anunțat în 5-ul de start.

Din fericire, gazdele au luat piciorul de pe accelerație în repriza secundă, antrenorul Mihai Silvășan preferând să își mai odihnească din piesele de bază, dat fiind faptul că și U-BT Cluj-Napoca are un program destul de aglomerat, cu meciuri în campionat și în Eurocup. De acest lucru a profitat FC Argeș, care și-a adjudecat la diferențe mici sferturile 3 și 4.

Radovan Djokovic, aflat la primul meci în campionat pentru FC Argeș, a fost coșgheterul echipei, cu 15 puncte (plus 4 pase decisive). Au mai punctat: Kyndahl Hill (12), Rashard Odomes (9), Austin Price (9), Corey Allen (7), Zach Smith (6), Bogdan Țîbîrnă (5), Vlad Nistor (3) și David Antonescu (1). A mai jucat: Nicholas Vanel. Chris Jones nu a fost trecut pe foaie, fiind al 7-lea străin.

Campioana a avut 4 jucători în double-digits, Kevin Hervey (16), Zachary Hankins (12), Zavier Simpson (14) și Adam Mokoka (12), iar primii doi au terminat chiar în double-double, deoarece au avut și 11, respectiv 17 recuperări.

De menționat este că U-BT Cluj-Napoca a evoluat în tricouri roz pentru a susține lupta împotriva cancerului la sân!

Cu un palmares de 1 victorie și 3 înfrângeri, FC Argeș se situează momentan în partea a doua a clasamentului, iar lucrurile nu par a se îmbunătăți imediat, deoarece următorul meci este tot unul „criminal”, acasă cu CSM Oradea.

Foto: U-BT Cluj-Napoca

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Urmărește-ne pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri

Categorii