Selectați Pagina

FC Argeș Volei, înfrângere scontată pe terenul echipei CSM Lugoj

FC Argeș Volei, înfrângere scontată pe terenul echipei CSM Lugoj
Distribuiţi ştirea!

Astăzi s-au disputat meciurile etapei a 2-a a Diviziei A1 la volei feminin. FC Argeș Volei a avut o deplasare grea, la Lugoj, și a pierdut meciul în minimum de seturi: 0-3 (-20, -19, -8).
CSM Lugoj, adversara alb-violetelor din acest meci, a produs un șoc etapa trecută, învingând pe terenul campioanei, CSO Voluntari. Prin urmare, șansele jucătoarelor lui Joel Olazabal Herrera să obțină un rezultat pozitiv erau minime, gazdele pregătindu-se să joace săptămâna viitoare în CEV Challenge Cup.

Spre cinstea lor, piteștencele au dat o replică destul de consistentă în primele 2 seturi, având multe momente în care s-au aflat la conducere pe tabela de marcaj. Din păcate, lipsa de omogenitate a contat extrem de mult și Lugojul s-a impus cu 25-20 și 25-19 în aceste două seturi disputate. Al treilea și ultimul set nu a avut istoric, voleibalistele de la FC Argeș căzând psihic: 25-8.

Reyes Mora (10), Mostsițka (8), Igiescu (5), Airoaie (4), Kohutova (3), Massip și Scekic (câte 2) au punctat pentru FC Argeș Volei. Au mai jucat Staicu, Nemeș, Ruiz și cei doi libero, Stan și Vizitiu.

Etapa viitoare, la Pitești, FC Argeș Volei va primi replica formației CSM București, care are tot 2 înfrângeri în acest start de campionat.

„Acest articol v-a fost oferit cu sprijinul Daperom, sponsor al echipei de volei feminin FC Argeș. Aflați mai multe despre prestigiosul dealer auto pe siteul oficial Daperom.”

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Urmărește-ne pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri

Categorii