Selectați Pagina

Tijana Boskovic a dat autografe și a făcut poze timp de 35 de minute!

Tijana Boskovic a dat autografe și a făcut poze timp de 35 de minute!
Distribuiţi ştirea!

Cea mai bună voleibalistă din lume a demonstrat că este și cea mai amabilă sportivă din lume! După terminarea meciului cu SC Prometey Dnipro, Tijana Boskovic a rămas să dea autografe și să facă selfie-uri încă 35 de minute.

Numele de Eczacibasi Istanbul a atras la Mioveni circa 1.000 de spectatori, dar indiscutabil vedeta serii a fost cea mai valoroasă voleibalistă din toate timpurile, sârboaica Tijana Boskovic. Pe lângă faptul că a jucat aproape impecabil și a impresionat prin calitățile sale tehnico-tactice, Tijana a punctat decisiv și după terminarea partidei.

Imediat după final, Tijana a fost asaltată de numeroși copii sau fani ai voleiului, solicitându-i celei mai bune voleibaliste de pe mapamond autografe sau poze. Spre surprinderea tuturor, Tijana nu a refuzat pe nimeni și a rămas pe teren 35 de minute, adică aproape jumătate din timpul petrecut pe parchet în timpul jocului cu Prometey!

Au făcut poze cu ea voleibalistele de la FC Argeș, junioare de la Muscelul Câmpulung, LPS Pitești, Extrem Pitești, Bravol Brașov, CSM București, Dinamo București, CSM Târgoviște, oameni obișnuiți dar și persoane din organizarea evenimentului, cum ar fi polițiști, voluntari sau oficiali!

O mențiune specială pentru antrenorul Bogdan Paul, care a ținut în mod special ca absolut toate componentele echipei de Divizia A1 să fie prezente la cel mai important meci de volei care s-a desfășurat vreodată în județul Argeș!

De asemenea, trebuie felicitat și Adrian Mihăilă, antrenorul junioarelor de la Muscelul Câmpulung, care și-a îmbrăcat fetele în echipamentul oficial de prezentare și a confecționat numele Tijanei Boskovic pe câteva coli, voleibalista în vârstă de 26 de ani fiind bucuroasă să facă o poză cu întreaga echipă musceleană.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Urmărește-ne pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri

Categorii