Selectați Pagina

Prometey – Eczacibasi, „un meci de volei pe care îl vezi, cu noroc, o dată în viață”!

Prometey – Eczacibasi, „un meci de volei pe care îl vezi, cu noroc, o dată în viață”!
Distribuiţi ştirea!

Joi, de la ora 18:00, în Sala Sporturilor din Mioveni se va disputa cel mai important meci de volei al anului în România! În cadrul optimilor de finală ale Ligii Campionilor la volei feminin, echipa ucraineană SC Prometey Dnipro va întâlni campioana mondială a cluburilor, Eczacibasi Istanbul, formație care o are în componență pe cea mai bună jucătoare din lume, Tijana Boskovic!

În cadrul unei conferințe de presă, antrenorul bulgar al lui Prometey, Ivan Petkov, alături de jucătoarele Bojana Milenkovic și Svetlana Dorsman, au prefațat marele meci cu „una dintre cele mai puternice formații de pe planetă, din istoria voleiului, echipă care ar putea fi comparată, în fotbal, cu Real Madrid”, așa cum a fost prezentată.

„Sunt foarte mândru că am putut să ajungem în faza a doua a competiției, echipa noastră a făcut o surpriză cu această performanță, dar vă spun sincer că eu și echipa mea ne așteptam să ajungem aici și speram să jucăm cu o echipă mare, așa cum este Eczacibasi. Am reușit un rezultat foarte mare pentru voleiul ucrainean, de când ne-am calificat în optimi și până acum toată presa din Ucraina a vorbit în termeni elogioși despre această performanță. Ne-am atins obiectivul și acum avem marea șansă de a juca împotriva celei mai bune echipe din lume!”, a declarat antrenorul Ivan Petkov.

Fostul selecționer al Bulgariei s-a declarat mulțumit de condițiile pe care le-a găsit la Mioveni și fericit că a întâlnit atât de mulți oameni care au ajutat clubul ucrainean în cea mai grea perioadă din istoria sportivă și socială a Ucrainei. Totuși, mai are o ultimă rugăminte la publicul argeșean, aceea de a umple sala în meciul cu Eczacibasi, deoarece „Vom încerca să arătăm tuturor celor care vor veni la meci sau care ne vor urmări la televizor că vom da tot ce avem mai bun din noi. Ca echipă, avem visele noastre și vom încerca să ni le atingem. Acesta este un meci de volei pe care îl vezi, cu noroc, o dată în viață”!

„La fel cum a spus și antrenorul nostru, o să încercăm în meciul de mâine să luptăm până la ultima picătură de energie, deoarece întâlnim o echipă foarte bună și foarte experimentată și o să încercăm să arătăm valoarea pe care o avem”, a completat și căpitanul echipei, Svetlana Dorsman.

Cea mai bună jucătoare din istoria voleiului

Atracția numărul 1 a formației turce Eczacibasi este Tijana Boskovic, despre care Argeș Sport a scris mai pe larg în articolul de aici. Antrenorul lui Prometey, Ivan Petkov, spune că jucătoarea sârbă în vârstă de 26 de ani este chiar cea mai bună din istoria voleiului! „Ce se mai poate spune despre Tijana Boskovic? Este cea mai bună jucătoare a lumii, atât din istoria voleiului cât și mulți ani de acum încolo! Și nu este ca la fotbal, ca opiniile să fie împărțite, în volei toată planeta este de acord că Tijana este cea mai valoroasă jucătoare. Am jucat de multe ori împotriva ei, ca antrenor, și pot să spun că e foarte dificil”.

Cel mai bine din lotul ucrainean o cunoaște Bojana Milenkovic, jucătoarea sârbă care a evoluat și în România la CSM Volei Alba Blaj. „Este prima dată când joc împotriva ei, până acum am avut-o foarte mulți ani doar colegă la echipa națională a Serbiei. Ca sportivă, nu mai e nimic de spus, toată lumea îi cunoaște valoarea, dar ca persoană este minunată, e un om absolut senzațional”.

 

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Urmărește-ne pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri

Categorii