Selectați Pagina

Emil Săndoi: “Contractul meu cu Federația s-a terminat odată cu ultimul fluier al arbitrului“

Emil Săndoi: “Contractul meu cu Federația s-a terminat odată cu ultimul fluier al arbitrului“
Distribuiţi ştirea!

În conferința de presă de după meci, selecționerul Emil Săndoi a vorbit despre problemele naționalei de tineret care au adus la acest rezultat nesatisfăcător de la EURO U21. Săndoi nu va mai fi selecționer după acest turneu final, deoarece contractul său s-a terminat și de prelungirea lui depinde o eventuală negociere cu FRF.

Printre aceste probleme, Săndoi a remarcat lipsa meciurilor oficiale din campania de calificare (România a fost gazdă și calificată direct la turneul final), lipsa posesiei din toate jocurile amicale (exemplu cu Italia, Georgia sau Maroc), precum și lipsa unor jucători importanți (Drăgușin sau Mihăilă). “Îi felicit pentru sacrificiul de care au dat dovadă astăzi. A fost o partidă echilibrată până în ultimele minute și jocul nostru s-a ridicat la nivelul adversarului. Cred că am fost în creștere la această competiție. Poate că am avut un dezavantaj că nu am dus o campanie de calificare, dar au mai fost și alți factori“, a spus Săndoi.

Legat de eventuala demisie sau demitere, selecționerul a explicat faptul că i s-a terminat contractul cu Federația odată cu ultimul fluier al arbitrului.

Căpitanul României la acest EURO, Bogdan Racovițan, a spus că acceptă laudele pentru evoluția sa personală, dar că fotbalul este un sport de echipă. “Astăzi a fost ultimul meci al nostru, din păcate se termină cu o concluzie negativă, fără victorie. Îmi pare rău, chiar am dorit să fie altfel, asta e viața, e greu să stăm cu capul sus dar mergem înainte și ne dorim să ne întoarcem mai puternici“.

Prezent la conferința de presă a fost și selecționerul Croației, Dragan Skocic, care a tras o concluzie despre evoluția echipei sale: “Am jucat bine în toate jocurile, dar am făcut greșeli, iar aceste greșeli ne-au costat. Cu România am făcut cel mai bun meci al nostru de la EURO. Am remarcat multe lucruri pozitive și avem loc să creștem, să construim de aici, dar nu sunt mulțumit per total. Dacă aș fi fost mulțumit, atunci probabil că ar fi trebuit să ne fi calificat“.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Urmărește-ne pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri

Categorii