Selectați Pagina

Armina Isic a lăsat Toulon pentru Dacia Mioveni

Armina Isic a lăsat Toulon pentru Dacia Mioveni
Distribuiţi ştirea!

Armina Isic e a doua jucătoare transferată de Dacia Mioveni de la o grupare din Franţa, e vorba de Toulon Metropole Var Handball, după ce siteul nostru a anunţat-o ieri pe croataIvana Dezic, de la ESBF Besançon, aici.

Isic s-a născut la Mostar, pe 6 decembrie 1995, fiind componentă a lotului naţional al Bosniei Herţegovina şi a mai jucat la următoarele echipe : RK Lokomotiva (Mostar, B&H); RK Neretva (Jablanica, B&H); OZRK Jedinstvo (Tuzla, B&H); Osmangazi Belediyespor (Bursa, Turkey); CB Salud (Tenerife, Spania), CB San Jose (Lanzarote, Spania),Adesal Cordoba (Spania), CB Zonzamas (Spania), Toulon Metropole Var Handball (Franța).

Handbalista din Bosnia Herţegovina s-a declarat încântată de acest transfer: „Am auzit lucruri pozitive despre Mioveni și am ales Dacia pentru că văd acolo dorința de progres și de rezultate mai bune în sezonul următor. Văd ce jucătoare sunt în echipă, ce antrenori și cred că se poate construi un colectiv foarte serios și profesionist.Am urmărit deja câteva meciuri și am văzut oameni frumoși care se bucură de handbal și își felicită echipa indiferent de rezultat. Eu vreau să ne felicite pentru cât mai multe victorii.Sunt încântată să port tricoul alb-albastru al Daciei Mioveni și mă vreau ca acesta să fie un sezon bun pentru noi toți.Aștept cu nerăbdare noi provocări handbalistice în frumoasa Sală a Sporturilor din Mioveni! Ne vedem în curând!”

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Urmărește-ne pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri

Categorii