Selectați Pagina

FC Argeș Volei încheie anul cu un thriller nerecomandat cardiacilor: 2-3 cu SCM U Craiova

FC Argeș Volei încheie anul cu un thriller nerecomandat cardiacilor: 2-3 cu SCM U Craiova
Distribuiţi ştirea!

Un an ca un roller-coaster, cu multe suișuri și coborâșuri, a fost încheiat de echipa FC Argeș Volei cu un adevărat thriller! Meciul din această seară i-a purtat pe spectatorii din Sala Trivale de la agonie la extaz, iar finalul a fost apoteotic: alb-violetele au avut 3 mingi de meci în tie-break, dar s-au văzut finalmente învinse.

Cu toate că are un lot tânăr și redus numeric din cauza accidentărilor, antrenorul Bogdan Paul a sperat că va reuși să învingă Craiova și să o depășească în clasament. O victorie ar fi păstrat pe FC Argeș Volei cu șanse mari de a prinde play-off-ul, fiindcă s-ar fi apropiat de CSM București, echipa de deasupra liniei.

Însă, soarta nu a fost de partea tehnicianului piteștean! După Carmela Massip, Alexandra Stroe a devenit indisponibilă, iar în ziua meciului a pierdut-o și pe Tara Cristea, o jucătoare importantă în angrenajul echipei cu toate că este foarte tânără. În plus, Daniela Lupescu a fost gripată și în condiții normale poate că nu ar fi jucat, nefiind la capacitate normală de efort, dar căpitanul echipei a trebuit să fie în teren.

Primul set a fost o demonstrație de forță pentru FC Argeș, care s-a impus cu 25-14 după un joc aproape perfect, în care a funcționat totul ca la carte. Însă, SCM U Craiova nu este o echipă pe care să o învingi cu un sec 3-0, iar asta s-a văzut în seturile 2 și 3, pe care jucătoarele oaspete le-au dominat și pe care le-au câștigat cu 21-25 și 16-25.

La scorul de 1-2 la seturi, oltencele au forțat victoria în setul 4 și chiar erau pe cale să o obțină până când Bogdan Paul a introdus-o pe teren pe Sonia Teianu, la scorul de 15-19. Sonia a servit excelent și FC Argeș a câștigat 5 puncte consecutive, apoi și setul pe un val de încredere susținut și de spectatorii din tribună.

În tie-break, FC Argeș a plecat de la scorul de 0-3, dar a recuperat bine și a ajuns să conducă la 1-2 puncte diferență. La 14-12, alb-violetele au avut 2 mingi de meci, anihilate însă de jucătoarele oaspete. A treia minge de meci a venit la scorul de 15-14, dar nici aceasta nu a fost fructificată. Ultimele 3 mingi s-au jucat pe muchie de cuțit, ambele echipe având șanse de a finaliza punctele. Din nefericire, toate au fost adjudecate de voleibalistele Craiovei, care au câștigat meciul cu 3-2.

Merelin Nikolova (20), Borislava Saykova (15), Mădălina Airoaie (14), Yelennis Diaz (9), Daniela Lupescu (6), Sonia Teianu (1) și Maria Nemeș (1) au punctat pentru FC Argeș Volei, care obține 1 punct din meciul cu SCM U Craiova.

Returul campionatului va începe pe data de 14 ianuarie 2023. FC Argeș Volei va juca din nou acasă, contra echipei pe care a învins-o de 3 ori în acest sezon: CS Știința Bacău.

Foto: Gabriel Pintilei

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Urmărește-ne pe Facebook

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri

Categorii