Selectați pagina

Voleibalista Andrea Lakovic, în presa muntenegreană: ”Clubul FC Argeș s-a ocupat cu adevărat de noi”

Voleibalista Andrea Lakovic, în presa muntenegreană: ”Clubul FC Argeș s-a ocupat cu adevărat de noi”

Andrea Lakovic nu a apucat să plece în țara natală, Muntenegru, și de 20 de zile se află în izolare la Pitești. Voleibalista echipei FC Argeș a acordat un interviu pentru Radio Bar, preluat și de portalul Bar Info, în care a spus că împarte spațiul cu colega ei Evgeniya Milivojevic.

Cuvinte frumoase pentru club, nedumeriri față de situația din spitale
În interviu, Andrea Lakovic a explicat ce face în această perioadă, cum a fost ajutată de club și cum intenționează să plece totuși acasă, mai ales că sezonul a fost suspendat. Din declarațiile date, sportiva s-a declarat mulțumită de cum a fost tratată de clubul FC Argeș. Iată în continuare câteva dintre declarațiile date de Andrea Lakovic postului de radio din Muntenegru:

„În România, această situație a apărut brusc. Am avut un meci pe 12 martie după-amiaza și după aceea a fost luată decizia de a părăsi Bucureștiul. Încă din 14 martie, granițele dintre Serbia și România au fost închise, iar drumul prin Bulgaria, Macedonia, Albania este foarte dificil și a fost o întrebare dacă vom putea vreodată să trecem granițele, pentru că sunt aici cu mașina mea. Având în vedere că există și alți sportivi din Muntenegru, am solicitat cu toții prin intermediul Ambasadei Muntenegrului în România pentru tranzit prin Serbia și sperăm că veștile vor fi pozitive”.

„Spre deosebire de alte țări ale Uniunii Europene, situația din România este în prezent controlată. Cu un permis scris, se poate merge la farmacie, bancă, supermarket, medici … Este interzis să se deplaseze între orașe și totul este sub controlul poliției și al armatei. Autoritățile recomandă să mergem la achiziții o dată pe săptămână, pentru a minimiza costurile. Din câte văd în mass-media, România nu are suficiente teste și echipamente de protecție. Nu știu de ce autoritățile nu au reacționat mai devreme, poate chiar de la începutul pandemiei nu sperau că virusul se va răspândi atât de mult”.

„Contractele se încheie, această decizie este valabilă pentru toți sportivii români. Sincer, încă nu am vorbit cu clubul despre cooperarea viitoare, deoarece această situație s-a întâmplat într-adevăr brusc. Nu-mi fac prea multe griji pentru că clubul s-a ocupat cu adevărat de noi doi, am primit tot ce am plătit – facturi, cazare … totul a fost oferit pentru noi”.

„Este norocul nostru să trăim într-o casă din afara orașului, așa că putem ieși în curte, dar să fim sinceri, este plictisitor. Totuși, găsim câteva profesii, citim cărți, facem exerciții, jucăm volei în curte”.

„Oricât de dificil poate părea în acest moment, cel mai important este că suntem în casele noastre, pentru că viața tuturor este importantă. Iar prețul de a fi pus în carantină timp de 14 sau o lună, în comparație cu faptul că mâine, când toate acestea se vor termina, ne vom săruta și îmbrățișa mai tare, înseamnă foarte puțin”, a mai spus Andrea Lakovic.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

LIVE GoFM

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Publicitate

Calendar evenimente sportive

Nu există evenimente viitoare în acest moment.

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

„Sunt șase luni de când am depus jurământul pentru funcția de prefect al Argeșului, perioadă în care am încercat să apăr, cât am putut de bine, interesele argeșenilor. Sunt onorat că am lucrat în slujba dumneavoastră, a cetățenilor și a Guvernului Orban, în momente extrem de dificile, care ne-au pus la grea încercare priceperile, capacitatea […]

- Argeşul Online

În această seară, în mediile politice din judeţ a început să circule vestea conform căreia premierul Ludovic Orban l-ar fi demis pe prefectul de Argeş, Emanuel Soare, la fel ca şi pe subprefectul Adrian Bughiu. Cele două demiteri au, în mod normal, strânsă legătură cu faptul că, de săptămâni bune, judeţul Argeş e în top […]

- Argeşul Online

Unul dintre cei doi subprefecţi ai judeţului Argeş, Adrian Bughiu (membru al partidului ALDE), nu mai este, din această seară, subprefect de Argeş. „Vreau să vă mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat din postura avută la Institutia Prefectului Arges! Distinși prieteni, Funcțiile, și în special cele publice nu sunt pe viață! Iată că astăzi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)