Selectați pagina

Voleibalista Andrea Lakovic, în presa muntenegreană: ”Clubul FC Argeș s-a ocupat cu adevărat de noi”

Voleibalista Andrea Lakovic, în presa muntenegreană: ”Clubul FC Argeș s-a ocupat cu adevărat de noi”

Andrea Lakovic nu a apucat să plece în țara natală, Muntenegru, și de 20 de zile se află în izolare la Pitești. Voleibalista echipei FC Argeș a acordat un interviu pentru Radio Bar, preluat și de portalul Bar Info, în care a spus că împarte spațiul cu colega ei Evgeniya Milivojevic.

Cuvinte frumoase pentru club, nedumeriri față de situația din spitale
În interviu, Andrea Lakovic a explicat ce face în această perioadă, cum a fost ajutată de club și cum intenționează să plece totuși acasă, mai ales că sezonul a fost suspendat. Din declarațiile date, sportiva s-a declarat mulțumită de cum a fost tratată de clubul FC Argeș. Iată în continuare câteva dintre declarațiile date de Andrea Lakovic postului de radio din Muntenegru:

„În România, această situație a apărut brusc. Am avut un meci pe 12 martie după-amiaza și după aceea a fost luată decizia de a părăsi Bucureștiul. Încă din 14 martie, granițele dintre Serbia și România au fost închise, iar drumul prin Bulgaria, Macedonia, Albania este foarte dificil și a fost o întrebare dacă vom putea vreodată să trecem granițele, pentru că sunt aici cu mașina mea. Având în vedere că există și alți sportivi din Muntenegru, am solicitat cu toții prin intermediul Ambasadei Muntenegrului în România pentru tranzit prin Serbia și sperăm că veștile vor fi pozitive”.

„Spre deosebire de alte țări ale Uniunii Europene, situația din România este în prezent controlată. Cu un permis scris, se poate merge la farmacie, bancă, supermarket, medici … Este interzis să se deplaseze între orașe și totul este sub controlul poliției și al armatei. Autoritățile recomandă să mergem la achiziții o dată pe săptămână, pentru a minimiza costurile. Din câte văd în mass-media, România nu are suficiente teste și echipamente de protecție. Nu știu de ce autoritățile nu au reacționat mai devreme, poate chiar de la începutul pandemiei nu sperau că virusul se va răspândi atât de mult”.

„Contractele se încheie, această decizie este valabilă pentru toți sportivii români. Sincer, încă nu am vorbit cu clubul despre cooperarea viitoare, deoarece această situație s-a întâmplat într-adevăr brusc. Nu-mi fac prea multe griji pentru că clubul s-a ocupat cu adevărat de noi doi, am primit tot ce am plătit – facturi, cazare … totul a fost oferit pentru noi”.

„Este norocul nostru să trăim într-o casă din afara orașului, așa că putem ieși în curte, dar să fim sinceri, este plictisitor. Totuși, găsim câteva profesii, citim cărți, facem exerciții, jucăm volei în curte”.

„Oricât de dificil poate părea în acest moment, cel mai important este că suntem în casele noastre, pentru că viața tuturor este importantă. Iar prețul de a fi pus în carantină timp de 14 sau o lună, în comparație cu faptul că mâine, când toate acestea se vor termina, ne vom săruta și îmbrățișa mai tare, înseamnă foarte puțin”, a mai spus Andrea Lakovic.

397

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argesul Online

  • Bărbat găsit decedat în barajul din Tudor Vladimirescu

    În această dimineaţă, o persoană decedată a fost găsită în barajul de acumulare al râului Argeş din Tudor Vladimirescu. La faţa locului au intervenit un echipaj cu o autospecială și o barcă pneumatică pentru extragerea persoanei. Persoana a fost scoasă din apă, constatându-se că este bărbat. Verificarile continuă, pentru stabilirea identităţii şi a imprejurarilor în

  • „Crima Organizată”, încă o razie printre proxeneții musceleni, pentru salvarea unei copile

    Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, sub supravegherea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat patru percheziţii, pe raza municipiului Câmpulung, a comunelor Mihăești și Schitu Golești, pentru salvarea unei minore de 16 ani, victimă a infracțiunilor de trafic de minori și șantaj. În această dimineață, polițiștii din cadrul Brigăzii

  • Despre „Martori și martiri”, luni seară, la Memorialul Închisoarea Pitești

    „La origine, comunismul a fost cu putință, deoarece lumea începea să se descreștineze.” Părintele Andrei Scrima După trei luni de restricții și izolare, vă invităm să redescoperiți Memorialul Închisoarea Pitești printr-o conferință despre cei închiși la închisoarea Pitești și în închisorile comuniste. Luni, 8 iunie 2020, de la ora 18:00, Andrei Găitănaru, psihoterapeut și publicist,

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)