arges-sport.ro Web analytics

Victorie pentru FC Argeș în ultimul meci al anului din divizia A2 Vest – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Victorie pentru FC Argeș în ultimul meci al anului din divizia A2 Vest

Victorie pentru FC Argeș în ultimul meci al anului din divizia A2 Vest
decembrie 09
07:17 2018

Piteștencele au câștigat, în patru seturi (25-17, 25-27, 25-20, 25-20), meciul cu CSM Sibiu, jucat sâmbătă, la Sala Sporturilor din Trivale. Meciul a fost transmis si pe internet de www.arges-sport.ro și îl puteți revedea mai jos.

FC Argeș a fost echipa mai bună în primul set, impunându-se finalmente cu  25-17.În setul secund, Elena Moale s-a accidentat din nefericire, din câte se pare fiind vorba de o entorsă.  Echipa oaspete a început ceva mai bine și a condus cu 4-1. Jucătoarele antrenate de Cristina Zanfir și Ionela Davidescu au egalat la 8. Piteștiul a ratat două mingi de set, CSM Sibiu nu a reușit nici ea să fructifice prima șansă pe care a avut-o. În cele din urmă, adversarele echipei noastre s-au impus cu 27-25 și au dus scorul la 1-1.

În debutul setului trei, tot echipa oaspete a avut inițiativa și a condus cu 7-2. Argeșul a revenit și s-a apropiat la un punct (13-14). Mai mult decât atât, a egalat la 15, iar apoi s-a distanțat la 6 lungimi (22-16). Voleibalistele din Pitești au ratat o minge de set la scorul de 24-19, dar apoi au reușit să închidă actul cu 25-20.

FC Argeș a luat primele trei puncte din ultimul set al jocului. După aceea cele două formații au mers cap la cap până când piteștencele s-au distanțat la 5 puncte (18-13). Prima minge de meci ratată nici nu a mai contat pentru că gazdele au câștigat setul, cu același scor ca în actul precedent.
Gruparea argeșeană a folosit următoarele jucătoare: Ilie Mihaela, Stroe Alexandra, Scarlat Alexandra, Constantin Briana, Moale Elena, Sutan Stefania, Vlad Oana, Bete Oliveira Giovana, Do Monte Gracieli.

Partida a făcut parte din etapa cu numărul 10 a Diviziei A2 vest la volei feminin. După acest joc, FC Argeș a acumulat 23 de puncte și ocupă locul al doilea în ierarhie.
Acesta a fost ultimul meci al anului susținut pe teren propriu, iar pe 15 Decembrie se încheie parcursul din acest an cu o partidă pe terenul celor de la CSM Timișoara.

Rezultate complete:

Cetate Deva – Poli Timișoara 0-3

CSU Oradea – CSM Lugoj 2-3

Sighetu Marmației – CSM Târgu Mureș 0-3

FC Argeș – CSM Sibiu 3-1

SCM U Craiova – CSM Timișoara 3-0

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Publicitate

Arges-Sport.ro pe Twitter