Selectați Pagina

Victorie! FC Argeș Volei câștigă la Tg. Mureș și se salvează de la retrogradare!

Victorie! FC Argeș Volei câștigă la Tg. Mureș și se salvează de la retrogradare!
Distribuiţi ştirea!

FC Argeș Volei a făcut cel mai bun joc al sezonului fix când era nevoie: în meciul decisiv pentru rămânerea în Divizia A1, în deplasarea de la Tg. Mureș! Fetele noastre au jucat minunat și au reușit să învingă mai clar decât arată scorul: 3-1 (26-24, 25-17, 22-25, 25-22)!

Conduse de pe margine de secundul Ionela Roxana Davidescu, în contextul în care antrenorul Bogdan Paul a fost suspendat în urma scandalului de la meciul 4, voleibalistele alb-violete au făcut un meci solid și au controlat partida aproape în întregime, în ciuda lipsei de experiență a celor mai multe componente ale lotului. Mai mult, în unele situații dificile au reușit și să revină în meci, nemaiavând căderi abisale, așa cum s-a întâmplat de nenumărate ori pe parcursul campionatului.

Punctele forte în acest meci decisiv au fost blocajul, serviciul aproape fără greșeală, dar și finalizările în forță ale Sorinei Miclăuș, Lisaniei Grafort și Mădălinei Airoaie. De asemenea, liberoul Violeta Stan și-a ridicat nivelul enorm pentru acest joc, scoțând extrem de multe atacuri bune ale formației adverse.

Partida se putea încheia în minimum de seturi dacă fetele nu începeau sărbătoarea mai devreme decât trebuia. În setul 3, „vulturițele” au avut 22-20, dar s-au deconcentrat și au permis gazdelor să câștige 5 puncte consecutiv. Însă, în setul următor și-au învățat lecția, au ajuns din nou la 22-20, dar au gestionat perfect finalul de meci.

3-1 în meciul decisiv, al 5-lea, și FC Argeș Volei evită în ceasul al 12-lea retrogradarea grație unui joc foarte bun, pe care am fi vrut să îl vedem de mai multe ori pe parcursul sezonului.

La final, fetele au zbughit-o în tribună, unde se afla antrenorul Bogdan Paul, și au sărbătorit victoria acolo!

Felicitări antrenorilor Bogdan Paul și Ionela Roxana Davidescu, colectivului tehnic, dar mai ales fetelor: Sorina Miclăuș (17 puncte), Yelennis Diaz Cairo (16), Mădălina Airoaie (13), Lisania Grafort (13), Dayana Martinez Hernandez (12), Bianca Guceanu (4), Carmela Massip Mursuli (2), Borislava Licheva (1), Carolina Radu, Alina Atanasova, Violeta Stan, precum și celor 3 fete care nu au jucat: Eva Vizitiu, Maya Ferencik și Edisleidys Reyes Mora!

De notat că la acest meci s-a instalat sistemul Challenger, așa cum am sugerat și noi într-un articol precedent, fiind exclusă astfel orice posibilitate de fraudare a rezultatului final.

Despre autor

1 Comentariu

  1. Lica

    Felicitări

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro