Selectați Pagina

Victorie clară pentru Speed Academy Piteşti în Liga 4

Victorie clară pentru Speed Academy Piteşti în Liga 4
Distribuiţi ştirea!

Stadionul din Bradu a găzduit sâmbătă confruntarea din FC Piteşti 2008 şi Speed Academy Piteşti, din runda cu numărul 9 a campionatului judeţean de fotbal.

A fost primul meci al antrenorului Alin Popescu, chiar pe arena unde a pregătit-o pe Real Bradu în Liga a treia, iar rezultatul nu prea lasă loc de comentarii, a fost 6-1, golurile fiind marcate de Dalu(min.2), Ruţă(min.35), Stancu(min.41), Georgescu(min.64 , 73 şi 88)

Echipa lui Vali Cocoş a oferit o replică bună, reuşind chiar egalarea, însă diferenţa de valoare a fost una certa, iar victoria celor de la Speed Academy e una fără drept de apel.

Speed Academy a avut un prim 11 format din : Udeanu, Păun, Negoiţă, Neagu, Anghel, Filip, Tănase, Ruţă, Stancu, David, Dalu, iar pe parcursul meciului au mai intrat Crînguş, Georgescu, Stanciu, Ştefănescu, Ene.

În clasamentul din Liga 4, pe prima poziţie a rămas ACS Zimbrii Lereşti, cu 27 de puncte, urmată de Speed Academy cu 25 de puncte şi de ACS Domneşti, cu 18 puncte. De altfel în ultimul joc din acest an, contând pentru etapa a 11-a, pe stadionul Edilul se vor întâlni chiar primele două clasate.

Un antrenor mulţumit

Iată ce a declarat la final noul tehnician al grupării ACS Speed Academy: „A fost un joc dominat în totalitate de echipa noastră, în care am avut o posesie covârșitoare și ne-am creat multe ocazii de gol. Sunt mulțumit de modul cum au răspuns jucătorii la tot ce le-am cerut . Plecăm într-o cursa de urmărire a liderului și ne dorim ca la finalul anului sa fim pe primul loc”.

Partida dintre FC Piteşti 2008 şi ACS Speed Academy poate fi urmărită integral mai jos

Despre autor

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro