arges-sport.ro Web analytics

Victoria cu CS Balotești, singura opțiune a celor de la FC Argeș – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Victoria cu CS Balotești, singura opțiune a celor de la FC Argeș

Victoria cu CS Balotești, singura opțiune a celor de la FC Argeș
mai 10
16:34 2018

Emil Săndoi, antrenorul principal al celor de la FC Argeș, a fost prezent astăzi la conferința de presă săptămânală, fiind insoțit de doi dintre jucătorii Under 21, Oancea și Robert Grecu.

FC Argeș joacă sâmbătă de la ora 11 pe propriul teren, cu cei de la CS Balotești. Iată ce au declarat cei trei despre confruntarea din runda cu numărul 34:

Emil Săndoi: ” Întâlnim o echipă care în ultima perioadă chiar a avut evoluţii foarte bune şi rezultate bune. Au înlănţuit mai multe rezultate bune. S-a văzut că cei doi fraţi Herea care au fost transferaţi în iarnă au adus un plus în rândul echipei. Baloteştiul a avut o constanţă în ultima perioadă. Vom vedea până la ora jocului alegerile pe care le vom face în funcţie de forma sportivă pe care o au jucătorii. În ultima perioadă am stat cam rău la capitolul finalizare şi asta ne-a costat. În etapele care urmează ne interesează să nne securizăm un loc fruntaş. Vrem să aducem cât mai multe puncte, iar dacă se poate, să câştigăm în urma unor prestaţii frumoase. O prestaţie bună din punct de vedere al consistenţei am avut chiar şi cu Mioveniul acasă. Ne-am creat o sumedenie de ocazii, dar fotbalul câteodată este nedrept. Trebuie să fim realişti şi să spunem lucrurilor pe nume. Dacă am fi terminat sezonul pe locul 3 şi aveam drept de promovare, şansele la baraj erau foarte mici. Decalajul între echipele de liga a doua şi antepenultima clasată este destul de mare. Aţi văzut şi anul trecut ce s-a întâmplat la barajul dintre UTA şi Timişoara. Cred că şi anul acesta va fi la fel”.

Dorinel Oancea : ”Ne aşteaptă un meci foarte dificil, cu un adversar care este în formă. Au avut în ultima perioadă multe rezultate pozitive, însă noi jucăm acasă şi trebuie să câştigăm acest meci”.  Robert Grecu : „Aşa cum a spus şi Dorinel, ne aşteaptă un meci dificil, cu o echipă care în turul campionatului ne-a pus probleme. Au jucători buni, fotbalişti cu experienţă. Jucăm acasă şi trebuie să câştigăm. Altă variantă nu avem şi ne gândim doar la cele 3 puncte puse în joc”.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

%d blogeri au apreciat: