Selectați pagina

Universitatea Pitești, campioană europeană universitară la baschet feminin 3×3

Universitatea Pitești, campioană europeană universitară la baschet feminin 3×3

Cel mai important eveniment sportiv universitar al anului și cea mai mare competiție multisport organizată vreodată în Portugalia, Jocurile Universitare Europene de la Coimbra 2018 se vor încheia mâine.

În competiția feminină de baschet 3×3, echipa Universității din Pitești a cucerit titlul de campioană europeană.
In faza grupelor s-a clasat pe prima poziție, obținând numai victorii în fața echipelor ce au reprezentat următoarele universități europene: Universitatea Lucerna( Elveția), University of Pau and Pays de l’Adour(Franța) și Middle East Technical University( Turcia)

Echipa Universității Pitești a dispus în sferturi cu 21-11 cu Uni of Physical Education( Ungaria), iar în semifinale s-a impus cu 20-17 în fața celor de la Uni of Ljubljana ( Slovenia)

Finala competiției de baschet feminin 3×3 s-a disputat între Universitatea Pitești și Vasyl Stefanyk Precarpathian National University( Ucraina), jucătoarele pregătite de Leonard Fleancu și Florin Cojanu impunându-se cu  20-9.

Universitatea Pitești le-a avut în componență pe Dora Ardelean, Ely Pavel, Sonia Ursu și Ioana Ghizilă.

În competiția similară masculină, Universitatea Pitești a venit pe locul 5( foto, jos), alături de campioanele europene). La băieți au jucat  Marius Ciotlăuș, Alexandru Neguț, Gheorghe Balmuș și Andrei Damian.

 

98

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Argeş, a anunţat ieri că nouă angajaţi şi 15 beneficiari de la Complexul de Locuinţe Protejate Buzoeşti au fost confirmaţi cu COVID-19. DGASPC Argeş a mai anunţat că şi la Centrul de Copii „Sf. Andrei” din Piteşti un angajat a fost depistat cu noul coronavirus.

- Argeşul Online

Prefectul Emanuel Soare a organizat azi o întâlnire cu președintele CAS Argeș, Cristian Mitrofan, directorul DSP Argeș, Sorina Honțaru, președintele Asociației Medicilor de Familie din Argeș, Mariana Boșneag și Valentin Bănică, președintele Colegiului Medicilor Argeș. Întâlnirea a avut loc în contextul răspândirii comunitare accentuate a noului coronavirus. Conform specialiștilor, foarte eficientă este depistarea activă a […]

- Argeşul Online

Verificările dispuse de prefectul Emanuel Soare, la operatorii de transport, în complexele comerciale și în zonele aglomerate continuă. Astăzi, echipe mixte, formate din jandarmi și polițiști, au verificat mijloacele de transport în comun și taxiurile la una dintre intrările în municipiul Pitești, în prezența prefectului. Echipele de control și prefectul Emanuel Soare au verificat apoi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)