Selectați Pagina

Ucrainencele de la SC Prometey au pierdut „acasă”, la Mioveni, meciul din Liga Campionilor

Ucrainencele de la SC Prometey au pierdut „acasă”, la Mioveni, meciul din Liga Campionilor
Distribuiţi ştirea!

Sala Sporturilor din Mioveni a bifat o nouă premieră astă seară, găzduind un meci din Liga Campionilor la volei feminin între echipa considerată gazdă, SC Prometey (Ucraina) și LKS Ecommercecon Lodz (Polonia). După un joc de un înalt nivel tehnic, polonezele s-au impus cu scorul de 3-0 (25-20, 25-17, 25-23).

Circa 1000 de spectatori neutri s-au strâns la Sala din Mioveni pentru a asista la acest meci, însă majoritatea au adoptat-o pe SC Prometey ca formație favorită, dat fiind faptul că ucrainencele au ales orașul argeșean să le fie gazdă pentru cele trei meciuri din grupele Ligii Campionilor. Partida a fost mult peste ceea ce se joacă în Divizia A1 la volei feminin, cel mai elocvent exemplu fiind că durata ei a depășit o oră și jumătate de joc, deși rezultatul final a fost 3-0 pentru poloneze. Motivul principal a fost dat de echilibrul valoric dintre cele două formații, materializat prin puncte lungi și foarte disputate.

SC Prometey a avut ghinionul să o piardă în primul set pe una dintre cele mai importante jucătoare, Olena Kharchenko, accidentată la genunchi. Chiar și cu campioana mondială în echipă, sârboaica Bojana Milenkovic, SC Prometey a trebuit să se recunoască învinsă de o formație poloneză mai combinativă și cu un lot mai numeros, antrenorul italian Alessandro Chiappini având foarte multe soluții la îndemână.

Svetlana Dorsman (8 puncte) și Bojana Milenkovic (7) au fost principalele marcatoare pentru SC Prometey, în timp ce de la poloneze s-au remarcat Valentina Diouf (17 puncte) și Julita Piasecka (8 puncte).

După disputarea a două etape din Grupa E a Ligii Campionilor, SC Prometey are 0 puncte (2 înfrângeri cu 0-3). Tot astăzi, Blajul a pierdut acasă cu 2-3 în fața franțuzoaicelor de la Le Cannet, care conduc grupa.

Echipa ucraineană Prometey va evolua peste 2 săptămâni la Blaj și va reveni în Sala Sporturilor din Mioveni în luna ianuarie 2024 pentru meciurile cu CSM Volei Alba Blaj și Volero Le Cannet.

Foto: CEV.eu

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro