Selectați pagina

TOT ce trebuie să știi înainte de a paria online la Fortuna

TOT ce trebuie să știi înainte de a paria online la Fortuna

Fortuna este una dintre agențiile de pariuri online care au câștigat în popularitate în ultimii ani, mai ales de la semnarea parteneriatului cu echipa națională de fotbal.

În cazul în care nu ai deschis un cont la acest operator și ai vrea să „testezi” platforma, îți prezint câteva informații de interes.

Documente necesare pentru verificarea contului

În maxim 30 de zile după deschiderea contului, pentru verificarea identității, trebuie să transmiți copii după următoarele documente:

– actul de identitate (sau pașaport sau permisul de conducere); și

– cardul de credit, de debit sau de plată (față și verso), pe care se regăsește inscripționat numele, înregistrat și / sau folosit ca metodă de plată (trebuie să reiasă numele, prime șase cifre și ultimele patru cifre, data de expirare și semnătura de pe verso; toate celelalte detalii trebuie blurate);

și /sau

– extras de cont bancar din care să reiasă tranzacția relevantă;

plus

– factura de utilități din care să reiasă numele jucătorului și adresa înregistrate la crearea contului și care să aibă o dată din ultimele trei luni.

– (la cerere) documente cu privire la cetățenie, precum și documente relevante pentru dovedirea reședinței fiscale.

Nu trebuie să plătești tu taxa de viciu

Din ianuarie 2019, agențiile de pariuri online trebuie să achite către bugetul statului o taxă de viciu echivalentă cu 2% din fiecare depunere. Unii operatori au transferat obligația în sarcina pariorului: dacă cineva depune 100 de lei, 98 de lei intră în cont, iar 2 lei sunt opriți drept taxă. Nu este și cazul eFortuna, care plătește taxa din profit, nu reține niciun ban din depunere.

Îți poți stabili limite de depunere

Dacă te știi predispus să cheltui mai mult decât îți propui cu această distracție, ai la dispoziție o facilitate prin care poți stabili limite de depozit zilnice, săptămânale și/sau lunare.

Contul devine inactiv dacă nu te autentifici 12 luni la rând

Dacă nu a fost înregistrată nicio conectare în contul de joc pe o perioadă de 12 luni consecutiv, acel cont de joc va fi considerat “cont inactiv”.

Tranzacțiile sunt considerate dubioase de la 15.000 de euro în sus

Orice tranzacție mai mare de 15.000 euro echivalent în lei se va raporta către Oficiul Național de Prevenire și Combatere a Spălarea Banilor și Agenția pentru Administrare Fiscală.

Operațiunile online sunt foarte sigure

Fortuna deține certificatul de atestare a sistemului de management al securității informației ISO/IEC 27001, standard care asigură o soluție de securitate pe termen lung.

Fonduri suplimentare de 100% din prima depunere

În momentul în care scriem aceste rânduri, clienții noi primesc fonduri suplimentare de 100% din prima depunere, în limita a 500 de lei. Pentru a retrage banii, trebuie să îndeplinești condițiile de rulaj.

 

Contul online se poate alimenta cu cash

Nu ai nevoie de card, de cont bancar sau de un portofel electronic pentru a depune bani în contul online. În agențiile terestre există ghișee Cash Point. Te duci cu cartea de identitate și cu banii, spui username-ul cu care ești înregistrat, iar ce depui intră instant în balanța contului online.  Trebuie să știi că o depunere nu poate fi mai mare de 200 de euro (sau echivalentul în lei, la cursul oficial al zilei).

Nu poți paria pe loterii internaționale

Deocamdată, se poate paria pe loto numai în agențiile Fortuna. Recent, au fost adăugate în portofoliu loteriile Belgia Keno 20/70, Germania Keno 20/70 și Ungaria Keno 20/80 și Polonia Keno 20/70 (cu extrageri la fiecare 4 minute). Cu toate acestea, una dintre cele mai apreciate loterii de către pariorii de la noi din țară rămâne Polonia Multi Loto 20/80.

Oferte promoționale pentru clienții existenți

Pentru că tot am ajuns la capitolul ofertelor promoționale pentru pariorii online, după înscriere, poți profita și avantajele dedicate clienților existenți, dintre care se remarcă „Happy Hour”: ai 120% câștig suplimentare într-un anumit interval al zilei pentru biletele cu minim 20 de selecții. În afara intervalului indicat, câștigul este cu 100% mai mare pentru 20 de meciuri pe bilet. Verificarea biletului la Fortuna se face foarte simplu, accesând istoricul pariurilor.

Au fost lansate aplicații pentru mobil

Poți juca și din mers. Au fost lansate două aplicații în acest sens, una pentru pariuri sportive și una pentru cazino. Experții din industrie sunt de părere că sunt softuri care oferă un „betting experience” de nivel optim.

Există și serviciu de live streaming

Un alt serviciu relativ nou este cel de video live streaming, accesibil atât din browserul PC-ului, cât și din aplicația pentru dispozitive mobile. Sunt transmise 27.000 de evenimente pe an, dar oferta probabil că va fi și mai bogată în viitor.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

LIVE GoFM

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Publicitate

Calendar evenimente sportive

Nu există evenimente viitoare în acest moment.

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

„Sunt șase luni de când am depus jurământul pentru funcția de prefect al Argeșului, perioadă în care am încercat să apăr, cât am putut de bine, interesele argeșenilor. Sunt onorat că am lucrat în slujba dumneavoastră, a cetățenilor și a Guvernului Orban, în momente extrem de dificile, care ne-au pus la grea încercare priceperile, capacitatea […]

- Argeşul Online

În această seară, în mediile politice din judeţ a început să circule vestea conform căreia premierul Ludovic Orban l-ar fi demis pe prefectul de Argeş, Emanuel Soare, la fel ca şi pe subprefectul Adrian Bughiu. Cele două demiteri au, în mod normal, strânsă legătură cu faptul că, de săptămâni bune, judeţul Argeş e în top […]

- Argeşul Online

Unul dintre cei doi subprefecţi ai judeţului Argeş, Adrian Bughiu (membru al partidului ALDE), nu mai este, din această seară, subprefect de Argeş. „Vreau să vă mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat din postura avută la Institutia Prefectului Arges! Distinși prieteni, Funcțiile, și în special cele publice nu sunt pe viață! Iată că astăzi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)