Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Surprize pentru participanții înscriși la semimaratonul “Pe Arges în Jos”

Surprize pentru participanții înscriși la semimaratonul “Pe Arges în Jos”
noiembrie 30
13:04 2017
A IV-a ediție a Semimaratonului “Pe Argeș în Jos”, care va avea loc pe data de 17 decembrie, va avea câteva surprize pentru participanți, spre deosebire de cursele din anii anteriori. Singurul semimaraton din județul Argeș, organizat de o mână de oameni inimoși, continuă să crească în ciuda faptului că se desfășoară fără ca participanților să li se ceară o taxă de înscriere!
“Am ales ca și la a IV-a ediție să nu percepem o taxă de participare. Pentru aceasta dorim să mulțumim partenerilor care ni s-au alăturat și vouă, cei care înțelegeți că evenimentul Pe Argeș în Jos își dorește să încurajeze mișcarea în rândul tuturor și alegeți să sprijiniți evenimentul făcând o donație. Una dintre noutățile de anul acesta este introducerea sistemului de cronometrare electronică. O altă noutate este cursa copiilor, unde ne-am dori să avem cât mai mulți participanți, pentru că dorim încurajarea sportului încă de la vârste mici. De asemenea, vom avea și proba de semimaraton-ștafetă, unde participanții sunt încurajați să formeze echipe de 2 sau 3 membri”, ne-a declarat Dragoș Ciobanu, unul dintre organizatori.
La cursa din apropierea sfârșitului de an sunt așteptați circa 400 de pasionați de alergare din toată țara. Aceștia vor avea ocazia să-și achiziționeze tricouri cu mânecă lungă, specifice alergării în frig, inscripționate cu logo-ul competiției, “Pe Argeș în Jos“. Traseul va fi același, cu plecare din Parcul Ștrand, alergare pe faleza râului Argeș până în Parcul Lunca Argeșului și întoarcere în Ștrand. Sportivii care ajung la finiș vor primi medalii de participare, iar cei care vor fi clasați pe podium vor primi trofee, diplome și premii oferite de către parteneri.
Organizatori sunt Asociația Elite Swimming și Asociația Județeană Sportul Pentru Toți Argeș, în parteneriat cu DJST Argeș, Triathlon Team Pitești, Dacii Sprinteni și Primăria Pitești. Evenimentul are creată o pagină, http://peargesinjos.ro, acolo unde sunt încă deschise înscrierile online, dar sunt publicate și alte informații utile. Partenerii sunt Velos Logistics, Decathlon Pitești, Fablab, Idea Group, Apa din NOY, Magiun Topoloveni, Sloop, Magazinul CAF, Clinica Superfit, Semimaraton Buftea, Linia de Sosire, iar parteneri media: Kiss FM, Zile și Nopți, arges-sport.ro, Adrenallina.ro, alerg.ro și Curierul Zilei.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Clasament liga 2

Latest soccer data here. Currently getting information from info source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Translation

PUBLICITATE

Arhivă ştiri Argeş Sport

Publicitate

PUBLICITATE

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

Publicitate

%d blogeri au apreciat: