Selectați Pagina

Succes categoric pentru Speed Academy în faţa Daciei Ştefăneşti, scor 10-0

Succes categoric pentru Speed Academy în faţa Daciei Ştefăneşti, scor 10-0
Distribuiţi ştirea!

În runda a doua din Liga 4, echipa antrenată de Iulian Crivac nu a avut niciun fel de probleme în faţa grupării din Ştefăneşti, scorul fiind mai mult decât elocvent.

A fost de altfel o confruntare în care intenţiile ofensive ale gazdelor au fost evidente din start, iar defensiva Daciei a cedat destul de repede. A fost 5-0 la pauză şi 10-0 la final, reuşitele gazdelor fiind semnate de  Ayza(3), Dalu, Georgescu(câte 2), Slăvilă,Marin(foto, sus) şi Albu(câte 1).

Gazdele au început partidă jucată pe stadionul Edilul din Ştrand cu un 11 format din  Mitroi,Ştefănescu,Negoiţă,Marin,Anghel,Ruţă,Neagu,Slăvilă,Stancu,Dalu,Georgescu. Pe parcursul meciul de sâmbătă au mai fost folosiţi Stanciu, Ayza,Tănase, Albu şi Epingeac.

Speed Academy e prima în clasament, cu 6 puncte şi golaveraj 12. Următorul meci e programat în deplasare, pe terenul celor de la Costeşti.

Ayza a marcat în Ştrand după mai bine de 14 ani !

Roberto Ayza, cel mai experimentat jucător al celor de la Speed Academy, nu a jucat în premieră pe stadionul Edilul. Pe vremea când evolua în tricoul lui FC Bihor, brazilianul a punctat de două ori în victoria cu 2-1 obţinută cu Internaţional Piteşti, pe 31 mai 2009, în liga secundă. Aveţi mai jos distribuţiile celor două echipe . A fost un rezultat surprinzător, mai ales că echipa piteşteană avea un lot mult mai bun.

Internaţional: Pampea – Bold ( 59 Kone), Chiricheş, Popa, Vlad ( 37 M. Constantinescu) – Matei ( 60 Bier), Ciucur, Vezan, Frăsineanu – Itu, Stoianof. Antrenor: Ştefan Stoica

FC Bihor: D. Paul – Fl. Ţârcă ( 89 A. Achim), D. Muscă, Ambruş, D. Sânmărtean –  Baiano, Filip – Opriceană, C. Bucur ( 85 Şomodean), Ayza – Lucas ( 75 Lukacs). Antrenor: Vig Zoltan

Remarcaţii meciului: Frăsineanu / D. Paul, Ayza, Baiano

 

Despre autor

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro