arges-sport.ro Web analytics

Sturanovic: „Este obligatoriu să jucăm pentru victorie” – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Sturanovic: „Este obligatoriu să jucăm pentru victorie”

Sturanovic: „Este obligatoriu să jucăm pentru victorie”
noiembrie 01
18:07 2018

MVP-ul victoriei din partida cu CSA Steaua, muntenegreanul Maksim Sturanovic, s-a declarat încrezător că BCMU FC Argeș poate continua forma bună în care se află și poate să ajungă la a treia victorie consecutivă în campionat, contra lui Dinamo Știința București. Partida va avea loc vineri, de la ora 18, în Sala Sporturilor din Trivale.

Sturanovic a surprins plăcut în meciul din etapa trecută, reușind să termine în double-double. Totuși, el pune prestația sa pe seama muncii de echipă: „Nu vreau să ies eu în față după această victorie, toată echipa a făcut o treabă foarte bună. Am reușit să ne jucăm meciul nostru, să arătăm ceea ce am pregătit. Chiar am realizat un lucru foarte bun în apărare, am reușit să neutralizăm toate punctele forte ale echipei Steaua și întreaga victorie este doar produsul unei munci în echipă”, a spus masivul pivot al Piteștiului la conferința de presă de astăzi.

Cu toate că este la primul sezon în campionatul românesc de baschet, Maksim Sturanovic spune că s-a adaptat destul de bine și că deja îi cunoaște foarte bine pe adversarii de la Dinamo, întrucât a mai jucat de două ori, în intersezon, împotriva lor: „Contra lui Dinamo vom încerca să ne păstrăm seria de succese, să ajungem la a treia victorie consecutivă. Dinamo este o echipă de calitate și nu ar trebui subestimată. Poziția lor din clasament nu este una bună, au avut un start dificil, dar au demonstrat că pot să creeze probleme dacă nu li se arată respect. Îi știm bine, deja am jucat două meciuri de pregătire contra lor, știm de unde pot veni amenințările, iar în această săptămână am pregătit tactic jocul astfel încât să evoluăm în cel mai bun mod posibil. Jucăm pe teren propriu, în fața suporterilor noștri, așa că este obligatoriu să jucăm pentru victorie”.

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Felicitări de Paște

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Publicitate

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter