Selectați pagina

Stanciu, pedepsit și judecat

Stanciu, pedepsit și judecat
Distribuiţi ştirea!

Considerat a fi cel mai valoros produs al fotbalului românesc în acest moment, Nicușor Stanciu a pierdut locul de titular pentru meciul cu Elveția, după ce în deschiderea turneului a fost în primul unsprezece, împotriva Franței. 

     Considerat a fi cel mai valoros produs al fotbalului românesc în acest moment, Nicușor Stanciu a pierdut locul de titular pentru meciul cu Elveția, după ce în deschiderea turneului a fost în primul unsprezece, împotriva Franței.  Selecționerul Anghel Iordănescu l-a pedepsit pentru evoluția sa ceva mai slabă, care a și dus la înlocuirea cu Chipciu, în minutul 72. Astăzi, Chipciu i-a locul cu totul în formula de bază.

Judecat de France Football

      Jurnaliștii francezi au fost unanimi în a aprecia jocul României din partida cu Franța, dar au găsit și un fotbalist pe care să îl critice. Prestigiosul săptămânal France Football îl judecă pe Nicușor Stanciu în cel mai recent număr, apărut după meciul cu Franța. Stanciu a fost acuzat de “infracțiunea” de a fi jucat la capacitate scăzută. “Doamnelor și domnilor jurați, este o adevărată blasfemie pe care a comis-o mijlocașul român săptămâna trecută. După înfrângerea în fața Franței, prodigiosul jucător al Stelei s-a plâns că trebuie să poarte numărul 10 în timpul EURO, un tricou mitic pentru România de când a fost purtat de către Gheorghe Hagi. El spune că i-ar fi dificil să ajungă la nivelul unei alte legende locale, Adrian Mutu. O remarcă uimitoare pentru un tânăr jucător de 23 de ani, căruia îi lipsește ambiția și încrederea în sine. A face un astfel de joc la capacitate scăzută înseamnă a fugi de responsabilități”, se scrie în capul de acuzare.

Ofertă de 3 milioane de la Chievo

    În dimineața jocului cu Elveția, ziarele italiene scriu că Nicușor Stanciu a primit o ofertă de la Chievo Verona în valoare de 3 milioane de euro. Aceasta este la nivelul celei de care se vorbea de mai multă vreme, a lui AC Milan, astfel că este posibil ca mijlocașul Stelei să nu îi dea curs, cel puțin până la finalul EURO 2016.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR