Selectați pagina

Ștafeta de 4×100 m liber de la CSM Pitești a doborât un record ce data din 2009

Ștafeta de 4×100 m liber de la CSM Pitești a doborât un record ce data din 2009

Campionatul național de natație a început astăzi la Târgoviște, sportivii argeșeni obținând încă din prima zi rezultate pe măsură, după cum urmează:

Mihai Iacob( CSM Pitești), campion național la 200 m bras,cu timpul de 2’28”53 ( foto, stânga, alături de antrenorul Viorel Ciobanu).

Ștafeta de 4×100 m liber, în componența David Cârciumărescu,Denis Deaconu, Andrei Picui și Ionuț Guinea, a stabilit un nou record național cu timpul 3’51″96. Fostul record, 3’55″69 data din 2009, aparținând unei ștafete a celor de la Steaua București.
Sportivii sunt pregătiți de Viorel Ciobanu, Bogdan Chiriac și Adriana Drigă.

Adrian Nae(CS Dacia Mioveni), medalie de bronz, în proba 100 m bras, cu timpul de 1’14″39( foto dreapta, alături de antrenorul Viorel Ciobanu)

Delia Safcencu(CS Dacia Mioveni), medalie de bronz 400 m mixt cu timpul de 5’24″52

La Complexul Turistic de Natație Târgoviște sunt prezenți 457 de concurenți, reprezentând 67 de cluburi din țară, competiția urmând să se încheie duminică.

 

 

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

LIVE GoFM

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. CS Mioveni – Chindia Târgovişte

    12 august/18:30 - 20:30 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Bogdan Dumitru

În urmă cu puţin timp, un grav accident rutier s-a petrecut în zona Lidl din cartierul Exerciţiu, din Pitești. Şoferul unui autoturism nu a acordat prioritate şi a accidentat trei pietoni. La faţa locului au intervenit pompierii două echipaje SMURD, dintre care unul de Reanimare-Terapie Intensivă. Știre în curs de actualizare. Actualizare – Pietonii în […]

- Argeşul Online

Cu câteva zile în urmă, un desant de luptători mascaţi, de la Serviciul de Acţiuni Speciale a Poliţiei din Bucureşti a descins în satul Cotmeana, la domiciliul feciorului primarului comunei, dar şi la rude ale acestuia. Motivul ar fi că junele (Petre Alexandru, pe numele lui) tocmai fusese arestat, la Bucureşti, pentru comiterea unei tâlhării, […]

- Argeşul Online

Acuzaţi – adesea, pe nedrept – că îşi concentrează eforturile mai mult pe micii pungaşi, care fură câte o căruţă de lemne, pentru uz propriu, ocolindu-i atent pe marii rechini ai pădurilor, poliţiştii din Argeş vin azi să dovedească faptul că mai prind şi din aceia care fură lemne cu camionul. Redăm mai jos câteva […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)