Selectați pagina

Sladja Prelevic : ”Îmi doresc ca România şi Muntenegru să se califice împreună la Olimpiadă”

Sladja Prelevic : ”Îmi doresc ca România şi Muntenegru să se califice împreună la Olimpiadă”

Una dintre cele mai importante handbaliste de la CS Dacia Mioveni este muntenegreanca Sladja Prelevic. Jucătoarea ce evoluează pe postul extrema stânga/centru, a acceptat să acorde un interviu cititorilor siteului Arges Sport într-o perioadă mai dificilă pentru cariera ei, ea aflandu-se în perioada de recuperare după o accidentare suferită în toamnă.

1. La ce vârstă ai început să practici handbalul?

– Am început să joc handbal la o vârstă foarte fragedă, pentru că atunci când am împlinit 8 ani deja participasem la mai multe programe de inițiere în acest sport.

2. Cine te-a convins să te apuci de handbal?

– Milena Knežević. Ea a fost cea care m-a luat cu ea la primul antrenament și după aceea nu m-am mai oprit. Milena este o foarte bună jucătoare, evoluează în acest moment în Champions League, a cucerit multe medalii, dintre care una  la Jocurile Olimpice (care este, poate, cea mai valoroasă dintre toate).

3. Îți place în România? Este țara noastră asemănătoare cu Muntenegru?

– Da, îmi place România. Este al doilea sezon al meu aici. Nu sunt foarte asemănătoare cele două țări, dar mentalitățile nu sunt diferite și asta îmi face mie șederea mai ușoară aici.

4. Cum este viața la Mioveni?

– În cea mai mare parte fac handbal. Mă antrenez și petrec timpul cu persoane speciale, care sunt foarte importante pentru mine. Fără ele totul ar fi mai dificil.

5. Cu ce colegă te înțelegi mai bine?

– Încerc să fiu ok cu toată lumea pe teren, dar hai să zicem că îmi plac extrema stângă și interul stânga. Cu ele întotdeauna găsesc un limbaj specific cu care să mă înțeleg.

6. Ce faceți în timpul vostru liber?

– Multe lucruri! Cred că îmi folosesc timpul liber atât cât pot de bine. Asta e misiunea mea zilnică. Citesc cărți, vorbesc cu familia și cu prietenii mei din toată lumea. Restul… îl păstrez doar pentru mine!

7. Ce fel de persoană ești: te abții de la dulciuri și înghețată sau le savurezi și apoi muncești mai mult la antrenamente ca să le dai jos?

– Da, câteodată se întâmplă și asta, dar apoi realizezi că nu merge treaba așa. Mănânc înghețată și alte prostii, dar nu în cantități mari.

8. Cine crezi că se va califica la Olimpiada de la Tokyo, România sau Muntenegru?

– Vor fi jocuri grele pentru toate echipele, dar nimic nu este imposibil în sport. Cu plăcere spun că aș dori ca amândouă să se califice.

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

LIVE GoFM

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

Publicitate

Calendar evenimente sportive

Nu există evenimente viitoare în acest moment.

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Argeşul Online

„Sunt șase luni de când am depus jurământul pentru funcția de prefect al Argeșului, perioadă în care am încercat să apăr, cât am putut de bine, interesele argeșenilor. Sunt onorat că am lucrat în slujba dumneavoastră, a cetățenilor și a Guvernului Orban, în momente extrem de dificile, care ne-au pus la grea încercare priceperile, capacitatea […]

- Argeşul Online

În această seară, în mediile politice din judeţ a început să circule vestea conform căreia premierul Ludovic Orban l-ar fi demis pe prefectul de Argeş, Emanuel Soare, la fel ca şi pe subprefectul Adrian Bughiu. Cele două demiteri au, în mod normal, strânsă legătură cu faptul că, de săptămâni bune, judeţul Argeş e în top […]

- Argeşul Online

Unul dintre cei doi subprefecţi ai judeţului Argeş, Adrian Bughiu (membru al partidului ALDE), nu mai este, din această seară, subprefect de Argeş. „Vreau să vă mulțumesc tuturor celor cu care am colaborat din postura avută la Institutia Prefectului Arges! Distinși prieteni, Funcțiile, și în special cele publice nu sunt pe viață! Iată că astăzi […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)