Selectați Pagina

Sladja Prelevic : ”Îmi doresc ca România şi Muntenegru să se califice împreună la Olimpiadă”

Sladja Prelevic : ”Îmi doresc ca România şi Muntenegru să se califice împreună la Olimpiadă”
Distribuiţi ştirea!

Una dintre cele mai importante handbaliste de la CS Dacia Mioveni este muntenegreanca Sladja Prelevic. Jucătoarea ce evoluează pe postul extrema stânga/centru, a acceptat să acorde un interviu cititorilor siteului Arges Sport într-o perioadă mai dificilă pentru cariera ei, ea aflandu-se în perioada de recuperare după o accidentare suferită în toamnă.

1. La ce vârstă ai început să practici handbalul?

– Am început să joc handbal la o vârstă foarte fragedă, pentru că atunci când am împlinit 8 ani deja participasem la mai multe programe de inițiere în acest sport.

2. Cine te-a convins să te apuci de handbal?

– Milena Knežević. Ea a fost cea care m-a luat cu ea la primul antrenament și după aceea nu m-am mai oprit. Milena este o foarte bună jucătoare, evoluează în acest moment în Champions League, a cucerit multe medalii, dintre care una  la Jocurile Olimpice (care este, poate, cea mai valoroasă dintre toate).

3. Îți place în România? Este țara noastră asemănătoare cu Muntenegru?

– Da, îmi place România. Este al doilea sezon al meu aici. Nu sunt foarte asemănătoare cele două țări, dar mentalitățile nu sunt diferite și asta îmi face mie șederea mai ușoară aici.

4. Cum este viața la Mioveni?

– În cea mai mare parte fac handbal. Mă antrenez și petrec timpul cu persoane speciale, care sunt foarte importante pentru mine. Fără ele totul ar fi mai dificil.

5. Cu ce colegă te înțelegi mai bine?

– Încerc să fiu ok cu toată lumea pe teren, dar hai să zicem că îmi plac extrema stângă și interul stânga. Cu ele întotdeauna găsesc un limbaj specific cu care să mă înțeleg.

6. Ce faceți în timpul vostru liber?

– Multe lucruri! Cred că îmi folosesc timpul liber atât cât pot de bine. Asta e misiunea mea zilnică. Citesc cărți, vorbesc cu familia și cu prietenii mei din toată lumea. Restul… îl păstrez doar pentru mine!

7. Ce fel de persoană ești: te abții de la dulciuri și înghețată sau le savurezi și apoi muncești mai mult la antrenamente ca să le dai jos?

– Da, câteodată se întâmplă și asta, dar apoi realizezi că nu merge treaba așa. Mănânc înghețată și alte prostii, dar nu în cantități mari.

8. Cine crezi că se va califica la Olimpiada de la Tokyo, România sau Muntenegru?

– Vor fi jocuri grele pentru toate echipele, dar nimic nu este imposibil în sport. Cu plăcere spun că aș dori ca amândouă să se califice.

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

www.alternativo.ro

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri sportive TVR