Selectați pagina

Sibiul a găzduit o etapă din cadrul campionatului naţional de slalom paralel

Sibiul a găzduit o etapă din cadrul campionatului naţional de slalom paralel
Distribuiţi ştirea!

În acest weekend s-a desfășurat etapa a doua din cadrul Campionatului național de slalom paralel,  ce a fost găzduită de circuitul de la baza sportivă Pompierul din orașul Sibiu.

Juniorii clubului RB Racing, Teodora Merlă și Mihai Pelmuș au confirmat și de această dată forma sportivă foarte bună, clasându-se pe podiumul competiției. Teodora Merlă, avându-l în dreapta ca mentor și copilot pe multiplul campion național, Gigi Ticuță, a reușit să se claseze pe locul al doilea în cadrul clasei femina și pe locul al șaptelea la juniori din 17 concurenți. Campionul de la Rallycross, Mihai Pelmuș, a terminat pe locul al doilea în clasamentul juniorilor după ce a dominat categoric faza calificărilor. Din păcate, emoțiile l-au copleșit și a comis o mică greșeală care l-a privat de prima treaptă.

In cadrul clasamentului general Mihai Pelmuș sesituează pe poziția a doua din 38 de piloți înscriși în competiție, după cele două etape desfășurate, fiind implicat atât în bătălia pentru titlul de campion al disciplinei, după cum este și favorit pentru titlul la juniori.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other