Selectați pagina

Sfaturi pentru stabilirea bugetului și a mizelor la pariuri sportive

Sfaturi pentru stabilirea bugetului și a mizelor la pariuri sportive
Distribuiţi ştirea!

Nu există parior de top care să nu respecte cu mare grijă un plan de gestionare al bugetului și al mizelor. Acesta este secretul celor mai buni tipsteri din lume. Dacă tu nu știi niciodată câți bani ai jucat la pariuri în luna precedentă și nu ai idee despre care va fi miza pe care o vei folosi la următorul pariu, atunci ar trebui să parcurgi sfaturile de mai jos.

1. Definește un buget pentru pariuri

Totul pornește de aici, așa că este important să ai un buget clar. Spre exemplu, poți alege o sumă fixă pe care să o depui lunar. Trebuie să-ți permiți să pierzi acest fond pentru divertisment și să nu-ți faci așteptări de nici un fel. Esențial este să te distrezi și atâta tot. În orice caz, nu depăși 10% din totalul veniturilor tale lunare. Nu uita că poți folosi un cod promo Betano pentru a-ți putea rotunji banca, iar luna următoarea poți încerca un alt operator de top, dintre cei licențiați la Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc.

2. Stabilește-ți o strategie pentru mize

După ce ai definit un buget lunar, este timpul să te gândești cum să-l împarți, astfel încât să poți paria până la următoarea realimentare. Dacă joci un singur bilet pe zi, poți împărți bugetul la numărul zilelor pe care le are luna și așa vei fi sigur că îți vor ajunge banii până la următorul salariu.

În cazul în care joci pariurile individuale și această variantă nu te mulțumește, poți încerca să folosești sistemul de mize cu unități. Simplu spus, îți împarți banca în 100 de unități și apoi pariezi între 1 și 10 unități per pariu, în funcție de factorul de încredere pe care îl are pariul sau de valoarea cotei. În linii mari, ai putea miza 9-10 unități pe pariuri cu cote de sub 1.50, 7-8 unități pe pariuri cu cote de sub 1.70 și 5-6 unități pe pariurile sub cotă 2.00. În ceea ce privește selecțiile cu cât peste 2.00, miza recomandată ar fi de 1-4 unități, deoarece și rata de câștig tinde să fie mică.

3. Nu juca la recuperare

Dacă stai bine la primele două puncte, dar nu-l respecți pe acesta, tot efortul tău va fi în zadar. Anumiți pariori nu știu să accepte înfrângerile sau perioadele ghinioniste și își pierd repede răbdarea. Rezultatul este creșterea mizelor, într-un mod necumpătat, care într-un final nu are cum să se termine bine. Nimeni nu are cum să știe când se va termina ghinionul, așa că nu forța niciodată nota.

Prin urmare, regula de aur este să-ți respecți întotdeauna planul și să nu te bazezi niciodată pe strategii cu mize progresive. Dacă îți pică greu o înfrângere, ia o pauză de câteva zile de la pariuri și revino abia după ce ți-a trecut frustrarea. Nu te gândi la biletele necâștigătoare ca la bani pierduți, ci la faptul că te-ai distra în schimbul acelei sume, la fel ca și cum ai fi fost să vezi un film, un stand-up sau un concert.

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

octombrie 2022
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other