arges-sport.ro Web analytics

„Scoala de pariuri sportive” – Perioada proiectului 1 August – 1 Septembrie – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

„Scoala de pariuri sportive” – Perioada proiectului 1 August – 1 Septembrie

„Scoala de pariuri sportive” – Perioada proiectului 1 August – 1 Septembrie
iulie 20
15:15 2018

Va salut prieteni!

Acum o luna de zile spuneam pe grupul personal de pariuri ca doresc sa fac cele mai importante proiecte in domeniul pariurilor sportive din Romania, drept urmare consider ca acum este momentul oportun sa lansez primul dintre ele.

➡Despre mine:

Sunt un parior din Cluj si cochetez cu acest domeniu de foarte mult timp, dar pana sa acumulez informatiile pe care le detin in acest moment, m-am aflat si eu in situatia in care se afla 98% din pariori, adica falimentarea rapida a bugetul de pariuri. Din noiembrie 2017 sunt analist sportiv „cu acte in regula”, iar impreuna cu echipa Ponturi-Bune am reusit sa mentinem site-ul pe locul 1 in acest domeniu.

➡Rezultate – Progres:

Atunci cand vine vorba despre un „tipster” sau un „analist sportiv”, consider ca rezultatele sunt cele care il definesc cu adevarat. Am inceput sa ofer cota 2 din luna noiembrie, iar pana in momentul de fata am 5 unitati profit. Consider ca la pariuri principalul lucru este sa faci profit, indiferent cat este acesta. Pariurile live mi-au adus castiguri suplimentare, iar acest lucru se datoreaza foarte mult managementului banilor, dar evident si experientei din domeniu. Din noiembrie am terminat o singura luna pe minus la pariurile live, iar acest lucru il cunosc foarte bine destul de multi pariori care ma urmaresc de cand am inceput aceasta activitate. Cea mai buna performanta pe care am inregistrat-o, a fost in lunile aprilie-mai cand am reusit sa castig 8 challenge-uri la rand (24 live-uri castigatoare).

➡Ce sunt pariurile sportive pentru mine:

Pariurile sportive sunt singura sursa de venit, drept urmare acest domeniu il tratez precum o afacere. Sunt un parior care urmareste profitul pe termen lung, marirea bankroll-ului si urcarea in nivele, drept urmare acest lucru necesita foarte multa munca si constanta.

➡Proiectele din acest an:

In acest an doresc sa dau drumul celor mai importante 3 proiecte din domeniul sportiv din Romania.

– Primul dintre ele: invata fiecare persoana sa parieze corect si sa trateze acest domeniu precum o afacere.

– Al doilea proiect: formarea unei echipe puternice de trading care a invatat deja sa parieze corect.

– Al treilea proiect: formarea unui staff de pariori, 3-4 la numar, care sa calatoreasca in toata lumea la turnee de tenis, meciuri de fotbal si baschet. Aceste persoane vor oferi informatii zilnice catre persoanele din comunitatea mea.

➡Primul proiect – Trateaza pariurile precum o afacere:

Consider ca este momentul perfect sa dau drumul primului proiect din cele trei mentionate mai sus. Sunt singura persoana din acest domeniu care doreste cu adevarat sa se ocupe de o „scoala” de pariori si are proiecte reale pe termen lung, iar acest lucru doresc sa il fac pentru a incerca sa schimb numarul acela urias de persoane care „doneaza” lunar banii la casele de pariuri.

➡Proiectul se va desfasura in perioada 1 August – 1 Septembrie❗

Persoanele care vor participa la acest proiect vor beneficia de sedinte de training/coaching pentru acest domeniu. Practic fiecare dintre voi va invata zilnic cum sa progreseze in acest domeniu, dar cu siguranta va si paria alaturi de mine pe durata acestui proiect.

– „Scoala” de pariori. Inveti lucuri foarte importante care nu sunt spuse de „tipsteri” sau „analisti sportivi”.

– Vei invata despre bankroll management

– Vei invata strategii de pariere, avantaje si dezavantaje

– Iti vei schimba mentalitatea

– Vei trata pariurile sportive precum o afacere

– Te vei baza pe analize, nu pe noroc

– Vei paria zilnic alaturi de mine

➡Inscrierea

Participarea la acest proiect in perioada 1 August – 1 Septembrie se face in schimbul unei „donatii” de 100 lei. Consider ca este o suma modica pentru a invata lucruri serioase despre pariurile sportive. Aceasta suma de bani este foarte mica pentru lucrurile care pot fi invatate in acel grup si care va vor ajuta pe viitor. Garantez faptul ca utilizarea informatilor pe care le ofer in acest proiect, iti vor aduce progrese in activitatea de parior.

➡Incheiere

Acest proiect este pentru persoanele care doresc sa progreseze in acest domeniu si considera ca mereu trebuie sa invete lucruri noi pentru imbunatatirea rezultatelor. In continuare voi posta zilnic cota 2, proiecte Easy Money si uneori meciuri live pe profilul personal si grupul Pariem cu Raul Dezmirean.

Astept un email sau un mesaj pe facebook din partea fiecarei persoane care doreste sa participe la acest proiect. Un share din partea voastra m-ar ajuta foarte mult. Multumesc!

Email: raul.vladut28@gmail.com

Facebook: Raul Dezmirean

 

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate electorală

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter