arges-sport.ro Web analytics

Șanse mai mari de câștig la loteriile virtuale: Asta spun cunoscătorii… – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Șanse mai mari de câștig la loteriile virtuale: Asta spun cunoscătorii…

Șanse mai mari de câștig la loteriile virtuale: Asta spun cunoscătorii…
iulie 26
23:26 2018

Ați mai auzit ceva de Stelian Ogică? De cel care, în anul 2001, a susținut că un ofițer SPP l-a atacat și i-a furat un bilet câștigător la Loto 6/49 și a încasat premiul de 1 milion de euro în locul său. După acea poveste, Ogică a devenit o adevărată vedetă a presei mondene.

Individul a mai ieșit în față cu câteva scandaluri, bătăi prin cluburi, dar și cu faptul că se lăuda periodic cu câștiguri la loterie. Există două variante: fie Ogică este unul dintre cei mai norocoși români în viață, fie mințea pentru a fi băgat în seamă de presă. Potrivit unui articol apărut în Cancan, din banii strânși în urma aparițiilor televizate, și-a construit o vilă în județul Giurgiu.

O șansă la 14 milioane…

Cert este că, la un moment dat, Stelian Ogică a fost arestat pentru înșelăciune. Asta ne face să ne gândim că varianta cu minciunile are o credibilitate mai mare. În plus, cunoscătorii spun că este o întâmplare cu totul excepțională să câștigi la loto. Nu ne referim la premiul cel mare, pentru care există o probabilitate de 1 la 14 milioane (!) să îl câștige cineva, ci și la ghicirea a 5 numere. „Practic probabilitatea de a câștiga acest premiu este aceeași cu șansa de a fi lovit de un meteorit în cap”, scria pe un site. Fraza e de-a dreptul amuzantă, dacă ni-l imaginăm pe Ogică lovit în cap mai întâi de un meteorit mare, apoi de niște meteoriți mai mici.

Cunosc mai mulți oameni legendari pentru norocul pe care îl au, dar niciunul nu a câștigat până acum la Loto, deși joacă de mulți ani. Unii s-au reprofilat pe online, pentru că sunt șanse mai mari de câștig la pariuri pe loterii virtuale, cum ar fi Besix, Turbo 6, Lucky 6, V-Bingo sau Get’s Six.

Avantajele loteriilor virtuale

Loteriile virtuale au câteva avantaje importante în comparație cu clasicul 6 din 49, pe care Loteria Română nu reușește (sau nu vrea) să îl aducă și în online:

– așa cum spuneam, sunt șanse mai mari de câștig datorită payout-ului ridicat oferit de agențiile de pariuri online;

– nu trebuie să vă deplasați la o agenție stradală pentru a juca. Ați deschis site-ul, ați dat câteva clickuri și ați plasat biletul. În plus, nu trebuie să stați la coadă;

– sunt multe tipuri de jocuri și ai acces la loterii din toată lumea;

– extragerile se fac la intervale foarte scurte din timp. De exemplu, la Kino Grecia se fac extrageri din 5 în 5 minute, pe toată durata zilei. Dacă doriți să aplicați vreo strategie de joc la loterie, nu trebuie să așteptați cele două extrageri săptămânale.

– puteți urmări live extragerile, deci adrenalina este „asigurată”. Aflați imediat dacă ați câștigat ceva sau dacă trebuie să vă mai încercați norocul;

– este adevărat, la loteriile virtuale nu există posibilitatea să câștigați dintr-o dată peste 1 milion de euro. Câștigurile sunt mai mici, dar există, iar însumate pot să însemne bani frumoși. La Lucky 6, de exemplu, cu cât numerele ies mai repede, cu atât câștigul este mai consistent. Cota maximă de care poți beneficia este 10,000 și este acordată atunci când nimeriți primele 6 numere extrase. În cazul în care al 6-lea număr iese abia la a 35-a bilă extrasă, atunci  beneficiați de o cotă de 1.00.;

Sunt avantaje de necontestat ale loteriilor virtuale, dintre care cea mai importantă mi se pare aceea că nu trebuie să mă deplasez la o agenție stradală, mai ales că programul meu de lucru se suprapune cu intervalul orar în care sunt deschise acestea. Cum nu reușesc să joc deloc la 6 din 49, e evident că nu am nicio șansă de câștig.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate electorală

Publicitate

Argeş-Sport.ro pe Youtube

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter