Selectați pagina

S-a încheiat cu succes a 3-a ediție a Pitești Half Marathon! Primarul Gentea, printre participanți

S-a încheiat cu succes a 3-a ediție a Pitești Half Marathon! Primarul Gentea, printre participanți
Distribuiţi ştirea!

Pe o vreme excelentă pentru alergare (răcoare și 18 grade Celsius), astăzi s-a desfășurat Pitești Half Marathon, evenimentul popular de alergare pe șosea care a ajuns la a 3-a ediție. În premieră, semimaratonul de la Pitești a fost înscris în calendarul oficial al Federației Române de Atletism!

În jur de 330 de alergători din toată țara s-au prezentat la startul competiției care tinde să devină una dintre cele mai apreciate curse pentru sportivii amatori. Asta și pentru că Pitești Half Marathon a fost prima alergare pe șosea din pandemie, organizată cu cele mai stricte reguli de protecție și igienă.

Pe un traseu desenat prin frumosul centru al orașului Pitești, alergătorii au avut de parcurs 3 distanțe, în funcție de categoria la care s-au înscris: a fost semimaratonul (21 km), crosul (10 km) și cursa populară (5 km). Succesul acestui eveniment a fost dat și de faptul că numeroși piteșteni au fost pe traseu pentru a-i încuraja pe concurenți și pentru a se bucura de evenimentele organizate cu ocazia Zilelor Piteștiului.

Primarul Gentea a alergat 5 kilometri
Cea mai mare surpriză a fost prezența pe traseu a primarului Cristian Gentea, care a încheiat cu succes cursa populară, scoțând un timp apreciabil pentru cineva care nu se antrenează periodic: 34,11 secunde. Primarul a alergat alături de Cătălin Popa, arbitru în Liga 1 și președinte al CSM Pitești, dar și de Lucrețiu Tudor, city-managerul orașului.

Clasamentele pe diferite categorii de concurs și de vârstă pot fi vizualizate aici:
http://cronometraj.racetecresults.com/results.aspx?CId=16648&RId=2204&EId=1

Poze de la competiţie puteţi găsi pe pagina oficială Piteşti Half Marathon

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR