Selectați pagina

Real Bradu îi administrează Muscelului prima înfrângere în Liga a IV-a: 4-2 (1-2)

Real Bradu îi administrează Muscelului prima înfrângere în Liga a IV-a: 4-2 (1-2)

Derby-ul etapei a 5-a în campionatul județean s-a jucat în această seară la Bradu, acolo unde echipa lui Gică Mihali, Academia de Fotbal Muscelul Câmpulung, venea neînvinsă și cu pretenții mari. Însă, faptul că îi ai în echipă pe Tameș și Ayza nu îți garantează și victoria, astfel că formația pregătită de Cristi Negru i-a administrat Muscelului prima înfrângere, 4-2 (1-2) și i-a luat și locul secund în clasament.

2 pauză, 1 final
Nici nu începuse bine partida, că oaspeții au deschis scorul! Brazilianul Ayza a trimis un voleu asemănător celui reușit de Van Basten în finala EURO 1988, mingea a fost respinsă în primă fază de portar, dar Dobre a împins-o în plasă. Real Bradu a echilibrat jocul și a reușit egalarea după în minutul 21 prin Mormolea, dar muscelenii aveau să intre totuși în avantaj la cabine, grație șutului superb, din afara careului, reușit  tot de Dobre  în minutul 41.

La pauză, antrenorul gazdelor, Cristi Negru, face o mutare inspirată: îl  introduce pe Păvăluță, un fotbalist cu greutate, atât la propriu, cât și la figurat. Acesta avea să fie și omul meciului până la urmă, deoarece a marcat două goluri (în minutele 49 și 87) și a scos penalty-ul transformat de Dima, în minutul 68.

Două faze controversate i-au iritat pe oaspeți
Câmpulungenii au sfârșit meciul prin a-l contesta pe arbitrul Robert  Avram, considerând că i-a dezavantajat în două situații destul de importante! Prima dintre ele s-a petrecut în prima repriză, la scorul de 1-1. Un fotbalist al Muscelului a plecat pe contraatac, l-a driblat pe portar în afara careului și apoi ambii au căzut unul peste celălalt. Arbitrul a lăsat jocul să continue, considerând că portarul Bradului nu a faultat, în timp ce muscelenii au cerut cartonaș roșu pentru portar. În urma protestelor, un oficial al Câmpulungului a fost trimis în tribună.

Al doilea moment fluierat anti-Muscelul s-a petrecut în repriza a doua, la scorul de 3-2. Un fotbalist al Muscelului a fost cosit în careu, dar arbitrul Avram a lăsat din nou jocul să continue, refuzând să arate punctul de la 11 metri pentru oaspeți.

Per total, după aspectul jocului, gazdele s-au impus pe merit în confruntarea de astăzi, însă lupta pentru prima poziție se anunță în continuare extrem de disputată!

Real Bradu: Zaharia,Paun,Mihaila,Stefanescu,Ciucă,Neagu,Dima,Tănase,Negru,Cotun, Mormolea.
Antrenor:Cristian Negru
Academia : Dumitrică,Iancu,Linte,Vladu,Dobre, Tameș,Pătrănoiu, Naciu,Ayza,Găișteanu,Sanda
Antrenor:Gheorghe Mihali

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=z33wAFQsl_o[/embedyt]

Rezultate complete din runda cu numarul cinci.

DLR Pitesti – A S Colibasi    3-1
Vointa Budeasa – C S Mioveni    1-0
Real Bradu -Academia de Fotbal Muscelul C-lung Muscel    4-2
CSC Suseni – A C S F C Danut Coman    2-5
A C S Costesti – A C S Recea    3-1
C S Rucar – A C S Gloria Berevoesti    3-1
A C S Campionii Fotbal Club Arges – A C S Poiana Lacului    7-3
A C S Basarabi Curtea de Arges – A C S Victoria Buzoiesti    3-3
A S F C Aripi Pitesti 2017 – A C S Vulturii Priboieni 2017    0-3
A S Juventus Bascov – C S Sporting Pitesti    3-2

Clasamentul il aveti mai jos:

175

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Publicitate

Publicitate

Calendar evenimente sportive

  1. FC Argeş – CS Mioveni

    14 iulie/20:00 - 21:45 EEST

Publicitate

Publicitate

Argeşul Online

- Sorin Simion

Produced for less than a decade, but in more than one million units, the old Skoda S100 was one of road stars in the former communist countries. Few such cars are still in running conditions, but those being in original shape are quite expensive: across the Europe, a nice and original Skoda S100 can cost […]

- Sorin Simion

Maşini cândva vedete în spaţiul lumii comuniste, inclusiv la noi în ţară, vechile Skoda S100 au ieşit din fabricaţie în anul 1977. Puţine exemplare mai circulă, încă, pe şoselele din Europa, iar acelea care sunt într-o stare bună sau foarte bună se vând la preţuri aşijderea. Un astfel de exemplar se află în posesia omului […]

- Sorin Simion

După ce doi arbitri argeşeni (Robert Avram şi Iulian Călin, ambii din Ştefăneşti) şi unul din Vâlcea (Cătălin Buşi) au fost depistaţi în ultimele zile ca fiind infectaţi cu coronavirus, azi presa sportivă din Capitală (în speţă, Gazeta Sporturilor) anunţă un al patrulea caz de arbitru infectat. Ar fi vorba, potrivit colegilor de breaslă din […]

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Gazduire web de calitate

gazduire web de calitate

error: Conţinut protejat :)