Selectați Pagina

Răzvan Marin: „Suntem pregătiți să facem lucruri mari”

Răzvan Marin: „Suntem pregătiți să facem lucruri mari”
Distribuiţi ştirea!

Echipa națională s-a întors azi la Munchen, acolo unde a început povestea superbă a României la EURO 2024. Mâine, de la ora 19:00, tricolorii vor întâlni în optimi puternica reprezentativă a Țărilor de Jos, iar Răzvan Marin, fost jucător la Ajax Amsterdam, a vorbit despre această confruntare decisivă.

Zilele trecute, Răzvan Marin a dat emoții stafului echipei naționale pentru că a sărit un antrenament, dar totul este în regulă acum, Răzvan trecând deja peste o stare gripală. În cele 6 zile dintre jocurile cu Slovacia și Țările de Jos, tricolorii s-au reglat mental și au redevenit concentrați, mai ales că visul cel mare de la EURO continuă:

„Odată ce ne-am calificat la Campionatul European știam că așteptările tuturor vor fi mult mai mari. Cu siguranță acum sunt și mai mari pentru că am trecut de grupe, dar mental suntem foarte bine, rezistăm acestei presiuni și suntem pregătiți să facem lucruri mari”.

În ciuda faptului că postul pe care evoluează nu îl aduce de prea multe ori în postura de a marca, Răzvan Marin este golgheterul României la acest turneu final, cu 2 reușite: un șut din afara careului cu Ucraina și o lovitură de la 11 metri transformată cu Slovacia. Totuși, mijlocașul crescut de Gică Hagi nu își face un obiectiv din a mai înscrie goluri: Mă gândesc mai puțin la golurile marcate, echipa și-a atins primul obiectiv și urmează altul. Mă bucur că am putut ajuta, îmi doresc doar ca România să ajungă cât mai departe”.

Cum era de așteptat, jurnaliștii neerlandezi au vrut să afle de la Răzvan Marin câteva păreri despre naționala Țărilor de Jos, mai ales că tricolorul a jucat un an la Ajax Amsterdam într-o perioadă foarte bună a lăncierilor, între finala Europa League din 2017 și semifinala Ligii Campionilor din 2019.

„Am învățat o mulțime de lucruri din perioada petrecută la Ajax, sunt fericit că am fost acolo dar am mers mai departe. Nu cred că am un avantaj prin faptul că am jucat un an la Ajax, pentru că echipa națională este diferită. Îmi amintesc că acel sezon a fost unul foarte greu, puternic, dar așa cum am mai spus naționala este diferită de un club”.

„Știm foarte bine ce jucători are naționala Olandei, jucători de top care evoluează la cele mai bune echipe din lume, poate au avut un start mai greu de turneu, dar noi trebuie să ne vedem de treaba noastră și să ne focusăm pe ceea ce avem noi de făcut”.

 

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri