Selectați Pagina

Proiect interesant la ARO Câmpulung

Proiect interesant la ARO Câmpulung
Distribuiţi ştirea!

Echipa din Câmpulung şi-a început deja parcursul în Liga 3, seria a patra, însă materialul de faţă se referă mai cu seama la intenţiile oficialilor echipei în privinţa fotbalului juvenil, prezentate sâptămâna trecută în cadrul unei conferinţe de presă.

Au luat parte directorul executiv Gabriel Bălan, Cornel Sorescu( director sportiv), Ionuţ Mihu(antrenorul echipei de liga a treia), Ovidiu Tică(secundul echipei), Simon Măzărache(jucător şi antrenor la centrul de copii şi juniori. Alături de aceştia a fost prezent şi un cunoscut gazetar sportiv, Alin Buzărin.

Gabriel Bălan s-a referit pentru început la echipa de seniori, dar şi la atragerea de noi sponsori  :„Am reuşit să păstrăm un nucleu din vechea echipă în jurul căruia am atras o mulţime de jucători tineri şi acest lucru nu poate decât să confirme strategia pe care ne-am propus-o şi pe care am prezentat-o la întâlnirea de anul trecut, din decembrie. Ne-am propus să facem lucrurile diferit, fără compromisuri, să încercăm în primul rând, prin acest centru de formare, ARO Câmpulung, să fim o mărturie cu mireasmă pe care să o lăsăm în urma noastră. De aceea am căutat şi am încercat să construim o echipă profesionistă şi dedicată. Discutăm despre un proiect pe termen lung, sub forma acestui centru de formare, şi ne dorim ca el să se susţină singur în timp. Din această cauză, una dintre preocupările noastre principale a fost şi va fi atragerea a cât mai multor sponsori de partea noastră. Până acum avem câteva nume importante, majoritatea din zona Argeş. Ştim cu toţii că acest drum a fost şi, cel mai probabil, va fi pavat în continuare cu obstacole, dar în opinia noastră acestea sunt aspecte care în final ne vor face să devenim mai puternici, mai determinaţi în atingerea scopurilor pe care ni le-am propus”.

Oficialul celor de la ARO a vorbit şi despre selecţia de jucători, precum şi despre modul cum se doreşte să fie organizată activitatea la nivelul copiilor şi juniorilor: „Până vom reuşi să punem la punct toate procedurile şi instrumentele care ne vor ajuta să facem o selecţie efectivă pe această zonă, ne-am orientat inclusiv către jucători din alte zone ale ţării. În altă ordine de idei, la acest moment putem spune că la echipa mare, din 24 de jucători, 12 dintre ei sunt născuţi în 2004 sau mai târziu şi asta ne oferă o perspectivă adevărată, să zic aşa. Din alt punct de vedere, suntem cumva dezavantajaţi de lipsa unei infrastructuri corespunzătoare şi acest lucru îl resimţim în special când vorbim de grupele de copii şi juniori, care sunt destul de numeroase iar programul este foarte încărcat, având în vedere că sunt antrenamente şi sesiuni de pregătire aproape în fiecare zi. Deocamdată reuşim să compensăm prin baza sportivă modernă care există la Dragoslavele, dar acea bază va fi împărţită în scurt timp împreună cu necesităţile de activitate pe care le are centrul multifuncţional din aceeaşi localitate.”

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri