Selectați Pagina

Primele transferuri ale verii pentru FC Argeş, Vlad Morar şi Costin Ghiocel

Primele transferuri ale verii pentru FC Argeş, Vlad Morar şi Costin Ghiocel
Distribuiţi ştirea!

Alb-violeţii au început campania de achiziţii pentru sezonul 2024-2025 din Liga 2.

Primii jucători transferaţi în mandatul noului preşedinte, Dani Coman, sunt atacantul Vlad Morar şi fundaşul central Costin Ghiocel. Iată ce a scris despre cei doi siteul oficial al argeşenilor.

  • Atacantul născut pe 1 august 1993, la Crișeni (jud. Sălaj), a jucat ultima oară la UTA Arad, bifând 7 meciuri în stagiunea de Superligă recent încheiată. Înțelegerea sa cu clubul nostru se va întinde pe parcursul a 2 sezoane. A debutat în fotbalul românesc la Universitatea Cluj, echipa unde s-a și format. Pe 18 aprilie 2011, într-o partidă cu Universitatea Craiova, l-a schimbat în min. 89 pe Adrian Cristea, reușind să și marcheze un gol în prelungirile acelei partide.   Dublu campion al României, în sezoanele 2016/17 și 2022/23, ambele cu actuala Farul Constanța, Vlad Morar a mai câștigat și o Cupă a României în sezonul 2012/13, cu Petrolul Ploiești.   A trecut în carieră pe la Universitatea Cluj, Petrolul Ploiești, Beitar Ierusalim (Israel), Rapid București, ASA Târgu Mureș, Viitorul Constanța, actuala Farul Constanța, Panetolikos (Grecia), UTA Arad, Gaz Metan Mediaș, Dinamo București, Farul Constanța și Niki Volou (Grecia).
  • Costin Ghiocel(foto, jos), fundașul central ce a fost ultima oară la Oțelul Galați, îmbracă de astăzi tricoul alb-violet. Înțelegerea sa cu clubul nostru se va întinde pe parcursul a 2 sezoane. Născut pe 7 februarie 1994, la Galați, Ghiocel a jucat în acest sezon 13 partide pentru echipa dunăreană. Alături de Oțelul a promovat succesiv în liga secundă și în prima ligă, reușind să își treacă în palmares și o finală de Cupa României în acest sezon. A mai evoluat în carieră la Dunărea Galați, CF Brăila și Dacia Unirea Brăila. Acesta poate juca și în stânga defensivei. În prezent este cotat de transfermarkt.ro la 100.000 euro.

Despre autor

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro