arges-sport.ro Web analytics

Poți câștiga mai des la pariuri live dacă respecți aceste reguli! – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Poți câștiga mai des la pariuri live dacă respecți aceste reguli!

Poți câștiga mai des la pariuri live dacă respecți aceste reguli!
martie 22
09:28 2018

Pariurile live au devenit extrem de populare la noi în țară în ultimul deceniu, în special datorită faptului că majoritatea persoanelor din țară au intrat în posesia unui smartphone. Este extrem de distractiv să pariezi în timp real pe meciuri de pe stadion, din pat sau dintr-un pub, atunci când urmărești o partidă împreună cu prietenii.

Pariorii apreciază posibilitatea de a paria live pentru că pot vedea cu ochii lor ce se întâmplă pe teren înainte de a risca vreun ban. Dacă înainte pariori erau siliți să încerce să anticipeze totul, în zilele noastre aceștia pot să urmărească chiar și 85 de minute dintr-un meci de fotbal înainte de a plasa un pariu. Din această cauză, pariurile live sunt mult mai dinamice și în aceleași timp, pot genera emoții foarte puternice pentru pariori, mai ales în cazurile piețelor rapide sau a finalurilor de meci.

Totuși, pe cât de repede se pot câștiga bani frumoși la pariuri live, pe atât de repede se poate ajunge și la faliment, dacă pariorul mizează în mod haotic, lăsându-se ghidat numai de febra momentului, fără să urmeze o strategie stabilită în prealabil. Urmează aceste sfaturi furnizate de către specialiștii din cadrul comunității de pariuri sportive online PariuriX pentru a-ți mări șansele de câștig la pariuri live:

Nu paria pe meciuri pe care nu le cunoști. Pregătește-ți o listă cu meciuri pe care vrei să le vizionezi pentru a le putea analiza din timp. Dacă pe parcursul desfășurării lor ți se confirmă așteptările poți încerca să pariezi, dar nu te lăsa luat de val, pentru că o echipe de fotbal poate să domine total preț de 10 minute și apoi să se întoarcă roata și să nu mai iasă din careu până la sfârșitul reprizei. Învață mai bine echipele și vei putea stabili pronosticuri mai bune la pariuri live.

 

Nu paria live fără să ai o strategie clară. Nu este suficient să cunoști o anumită competiție pentru a stabili pariuri live de succes. Trebuie să urmezi o strategie clară, de termen lung și nu una de moment, prin care să încerci să obții câștiguri mari dintr-o dată. Asigură-te că ți-ai ales un money management de cursă lungă și te concentrezi pe anumite tipuri de pariuri pe care le stăpânești. Evită cu orice preț pariurile mult prea riscante și cele care depind doar de noroc, cum ar fi primul aut din meci, număr par sau impar de cornere și așa mai departe.

Nu te grăbi niciodată, chiar dacă nu apuci să pariezi, este mai bine decât să iei o decizie greșită. Se întâmplă des ca piețele să se suspende pe parcursul unui meci la anumite agenții de pariuri sportive online. Operatorii de top nu fac asta, dar există și excepții. În orice caz, de la plasarea pariului și până la confirmarea acestuia pot trece 6-10 secunde, iar de multe ori aceste  secunde sunt suficiente pentru a-ți da peste cap planurile. De aceea, joacă metodic și nu te baza pe lucruri de moment. Pariază premeditat și așteaptă doar să vezi niște confirmări, dar nu încerca să speculezi lucruri care nu depind prea mult de cunoștințele tale.

Nu abuza de funcția Cash Out. Închiderea unui pariu prin intermediul acestei funcții este echivalentul plasării unei contre de către parior, singura diferență fiind că operatorul nu-i va opri nici un leu suplimentar pentru a-i permite să facă acest lucru. Totuși, să nu uităm că asta înseamnă plasarea a două pariuri, lucru care îi dublează comisionul operatorului (prin prisma cotelor). De aceea, nimeni nu trebuie să abuzeze de această funcție. Totuși, pariorul trebuie să știe clar momentele în care va recurge la această metodă și nu trebuie să devină un obicei. Folosind Cash Out în mod haotic, pariorul nu face altceva decât să-și micșoreze substanțial șansele da a deveni un parior iscusit pe termen lung.

Stabilește-ți un prag zilnic și respectă-l. Pe lângă strategia de money management aleasă, pariorul este dator să-și stabilească o limită maximă de pariuri jucate zilnic, și să fie una realistă, pe care o va atinge aproape zilnic, și nu uita pur teoretică, care nu-l va ajuta la nimic. Atât perioadele proaste, în care lucrurile nu merg deloc bine, cât și cele foarte bune, atunci când pariorul este pe val, nu sunt tocmai bune pentru că atentează la fragilitatea ego-ului. Jucatul la recuperare este cel mai mare păcat al pariorului și se completează cu supraestimarea calității predicțiilor personale. Ambele reprezintă motive pentru ca pariorul să mizeze prea mult și să se ruineze. De aceea, dacă vrei să ai mai multe șanse de a profita de pe urma pariurilor sportive, fă-ți un plan complex de pariere și respectă-l cu maximă strictețe.

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Felicitări de Paște

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Publicitate

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter