Selectați pagina

Politica de confidențialitate

Prelucrarea datelor cu caracter confidențial și confidențialitatea acestora

Conform cerințelor (GDPR) Regulamentului (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date , Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice și OUG 13/24.04.2012, Deito Media SRL, poate colecta de la dumneavoastră date cu caracter personal, dar numai cu acordul dumneavoastră și dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar.

Deito Media SRL administrează în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați despre dumneavoastră ori despre o altă persoană.

Deito Media SRL folosește datele cu caracter personal colectate, inclusiv adresa IP de la care site-ul www.arges-sport.ro este vizitat, configurația browserului și locația dumneavoastră, în următoarele scopuri:

– Pentru personalizarea paginilor (de exemplu pentru afișarea conținutului în limba selectată)

– Pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta nevoilor dumneavoastră.

– Pentru a livra servicii precum buletinele de știri, evenimentele sau produsele pe care le-ați cerut sau achiziționat.

– Pentru a ne ajuta sa cream și să publicam conținutul cel mai relevant pentru dumneavoastră.

– Pentru a asigura accesul la secțiuni cu acces limitat ale site-ului.

– Pentru îmbunătățirea securității accesului la serviciile oferite

Deito Media SRL nu vinde, schimbă sau închiriază date cu caracter personal către terți.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la adresa poștală prezentată în secțiunea “Contact” sau prin e-mail la adresa office@arges-sport.ro. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiției.

Reguli privind accesarea site-ului
Utilizatorul acceptă că administratorul site-ului poate stabili reguli și limitări privind folosirea serviciilor. Accesarea serviciilor și a conținutului anumitor secțiuni ale site-ului se realizează folosind numele de cont și parola.

Utilizarea cookies
Putem plasa un „cookie” pe computerul dumneavoastră personal. Un cookie este un fișier mic pe care serverele noastre îl trimit computerului dumneavoastră și pe care computerul dumneavoastră îl trimite înapoi de fiecare dată când accesați o pagină de pe site-ul nostru. Cookies ne ajută să vă recunoaștem atunci când reveniți, pentru a personaliza și a seta limba de afișare în funcție de solicitările dumneavoastră. Folosim cookie-urile pentru a strânge datele sesiunii în mai multe scopuri, în special pentru a personaliza și îmbunătăți experiențele dumneavoastră individuale de vizionare. Majoritatea browserelor de Internet acceptă automat cookie-urile. Cu toate acestea, puteți să dictați browserului utilizat, prin editarea opțiunilor acestuia, să oprească acceptarea cookie-urilor și să vă avertizeze înainte de a accepta un cookie din site-urile pe care le vizitați. Dacă decideți să nu ne acceptați cookie-urile, veți putea totuși să accesați acele părți din site-ul nostru care sunt disponibile publicului general, dar nu veți putea vizualiza anumite informații de pe site-ul nostru, nu veți putea utiliza anumite caracteristici concepute pentru a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-ul nostru sau accesa multe din serviciile oferite de acesta.

Atenție la Phishing
„Phishing-ul” reprezintă o tehnică de furt al datelor sensibile (în special a numărului cardului). Aceasta constă în reproducerea exactă a unei pagini de internet, care deși este identică cu pagina originală, este o imitație. Poate afișa inclusiv adresa de Internet în bara de adrese. Pentru a vă proteja trebuie neapărat să verificați următoarele:

– Adresa paginii de Internet trebuie să înceapă cu https://

– În bara de stare, din partea de jos a navigatorului, să fie afișată și să se afișeze lăcățelul galben (care indică faptul că pagina este securizată).

– Navigatorul nu trebuie să afișeze nicio eroare de securitate.

– Adresa pentru care a fost emis certificatul de securitate să fie cea a site-ului. Apăsați pe lăcățel.

– Verificați ca certificatul de securitate să fie: „Issued to: numele_site-ului”

Citește și Termeni și condiții.

Detalii privind procesarea datelor cu caracter personal
Detalierea aspectelor privitoare la protecția datelor cu caracter personal în este de asemenea parte integrantă din prezenta Politică de Confidențialitate alături de Termenii și Condițiile de utilizare ale siteului www.arges-sport.ro

Casa Liga 1

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P
1 FCSB 25 17 3 5 51 21 +30 54
2 CFR Cluj 25 16 6 3 36 12 +24 54
3 Universitatea … 25 13 8 4 28 14 +14 47
4 Sepsi 25 9 13 3 39 25 +14 40
5 Botoşani 25 10 7 8 35 31 +4 37
6 Academica Clinceni 25 8 12 5 23 21 +2 36
7 UTA Arad 25 8 9 8 24 32 -8 33
8 Chindia Târgovişte 25 8 8 9 21 22 -1 32
9 Argeș 25 7 9 9 24 33 -9 30
10 Astra 25 7 8 10 34 37 -3 29
11 Viitorul 24 6 10 8 34 31 +3 28
12 Gaz Metan Mediaş 25 8 4 13 30 37 -7 28
13 Dinamo Bucureşti 25 7 5 13 23 33 -10 26
14 Voluntari 25 6 6 13 28 37 -9 24
15 Hermannstadt 25 4 10 11 23 35 -12 22
16 Politehnica Iași 24 4 4 16 23 55 -32 16

Radio goSPORT

goFM.ro

  • Sit unic al unor dinozauri ce au trăit în Transilvania, redescoperit în apropiere de Haţeg

    O echipa internationala condusa de paleontologul ungar Gabor Botfalvai a redescoperit un sit unic al dinozaurilor in regiunea Transilvaniei, a anuntat luni Muzeul National de Istorie al Ungariei, relateaza agentia MTI.Fragmente de oase fosilizate descoperite in partea de vest a Bazinului Hateg ofera o reprezentare unica a perioadei cretacice tarzii care a precedat extinctia brusca

  • Riscuri ciudate decontate de Casele de Asigurări din România

    Iata cateva riscuri pe care acestia le acopera la noi in tara: * Caderea aparatelor de zbor (aeronave si vehicule spatiale) * Unda de soc provocata de avioane (boom sonic) * Trasnet sau explozie (chiar daca trasnetul sau explozia nu au fost urmate de incendiu) * Caderea ascensoarelor si lifturilor de marfa, inclusiv daunele produse

Liga 2

# Echipă MJ V E Î GM GP DG P
1 U Craiova 1948 15 8 7 0 27 12 +15 31
2 ASU Poli Timişoara 16 7 7 2 16 11 +5 28
3 Petrolul 52 16 8 3 5 28 14 +14 27
4 Dunărea Călăraşi 15 8 3 4 20 15 +5 27
5 Rapid 15 8 3 4 23 21 +2 27
6 Universitatea Cluj 15 8 2 5 18 13 +5 26
7 Csikszereda 15 7 4 4 19 13 +6 25
8 Viitorul P. Tâ… 15 8 1 6 27 24 +3 25
9 Mioveni 16 6 6 4 15 9 +6 24
10 Metaloglobus 15 7 3 5 17 9 +8 24
11 Farul Constanţ… 15 7 3 5 17 15 +2 24
12 SCM Gloria Buzău 16 5 7 4 17 14 +3 22
13 CSM Reşiţa 15 5 3 7 8 15 -7 18
14 Concordia Chiajna 16 4 5 7 18 18 +0 17
15 Ripensia Timişoara 15 5 2 8 12 26 -14 17
16 Comuna Recea 15 4 4 7 20 26 -6 16
17 Unirea Slobozia 15 4 4 7 13 21 -8 16
18 Slatina 15 4 1 10 15 21 -6 13
19 Aerostar Bacău 16 2 3 11 17 30 -13 9
20 Pandurii Târgu Jiu 15 2 1 12 14 34 -20 7
21 Turris-Oltul … 0 0 0 0 0 0 +0 0

www.argesulonline.ro

  • Controale și amenzi în Piața Ceair și Bazarul Gheorghe Lazăr

    Începând cu luna martie, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale au desfășurat multiple activități de control al agenților economici ce își desfășoară activitatea pe raza municipiului, precum și de verificare a respectării măsurilor pentru prevenirea epidemiei de Covid-19.Au fost verificați peste 25 de agenți economici, producători agricoli și comercianți ambulanți, în zona bazarului Gheorghe The post Controale și amenzi în Piața Ceair și Bazarul Gheorghe Lazăr first appeared on Singurul site din Argeș cu știri în limba engleză.

  • Sancțiuni aplicate de jandarmi la regimul silvic

    ”Jandarmii argeșeni din cadrul Postului Montan Arefu au desfășurat în cursul zilei de ieri, mai multe acțiuni de verificare a respectării legislației în domeniul silvic pe raza comunei Nucșoara, în urma cărora două societăți comerciale au fost sancționate cu amenzi în valoare de 4000 de lei. Prima societate comercială a fost sancționată cu amendă în The post Sancțiuni aplicate de jandarmi la regimul silvic first appeared on Singurul site din Argeș cu știri în limba engleză.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Radio deArgeş

Pitesti24.ro

  • Proiect: Taxe și impozite locale în Pitești în 2022

    Primăria a publicat pe site-ul său un proiect de hotărâre pentru stabilirea impozitelor și taxelor locale care vor Articolul Proiect: Taxe și impozite locale în Pitești în 2022 apare prima dată în pitesti24.ro.

  • Comercianți somați de Poliția Locală

    Comercianții din bazarul „Gheorghe Lazăr” și de pe Aleea Crinului din Pitești care ocupă cu diverse produse domeniul Articolul Comercianți somați de Poliția Locală apare prima dată în pitesti24.ro.

PressHub