arges-sport.ro Web analytics

Piteștiul, aproape de o victorie surprinzătoare la Sibiu – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Piteștiul, aproape de o victorie surprinzătoare la Sibiu

Sursă foto: Facebook CSU Sibiu

Piteștiul, aproape de o victorie surprinzătoare la Sibiu
aprilie 14
20:27 2018

Fără victorie de șase ani la Sibiu, BCMU FC Argeș a fost aproape să producă surpriza acestei etape din TOP 6 și să bată în Sala Transilvania, acolo unde nimeni nu a mai câștigat de un an de zile. Din păcate, CSU Sibiu s-a dovedit din nou echipa mai experimentată, a gestionat finalul de meci perfect și a câștigat cu 84-77.

Imbatabili în primul și ultimul sfert
Cu 13 victorii consecutive în fața propriilor suporteri și fără să cunoască gustul înfrângerii în acest sezon, liderul campionatului, CSU Sibiu, nu se gândea că va avea un meci de infarct tocmai împotriva Piteștiului. Și, cu toate astea, alb-violeții au fost extrem de aproape de marea surpriză, având o evoluție fantastică în primul și ultimul sfert! Scorul cumulat al celor două a fost 46-28 pentru BCMU FC Argeș!

Gazdele au început lent și delăsător meciul, dând senzația că jocul este câștigat înainte de aruncarea de angajament. Profitând de letargia acestora, piteștenii au făcut rapid 8-0, punctând pe contraatac prin Troupe, Șanta, Ciotlăuș și Agafonov. Sibiul, cu aceeași componență ca-ntotdeauna (patru americani titulari și alți doi pe bancă), nu a găsit resursele să revină repede în meci, astfel că diferența aceasta de 8-9 puncte s-a păstrat până la finalul primului sfert: 11-20.

Abia de la jumătatea celui de-al doilea sfert gazdele au apăsat pedala de accelerație, cei mai buni fiind aceiași Laser (coordonatorul de joc) și Cooper-Williams (pivotul de forță). În minutul 18, scorul de la finalul primului sfert s-a repetat în oglindă (20-11), acesta fiind și momentul în care Sibiul a egalat pentru prima oară în meci: 31-31.

Din păcate, imediat după pauză elevii lui Hristu Șapera nu au putut ține ritmul cu sibienii, care încet-încet s-au desprins pe tabela de marcaj, ducându-se chiar și la 21 de puncte distanță (65-44)! Însă, când toată lumea din Sala Transilvania se aștepta să aplaude un galop de sănătate al favoriților, „vulturii” piteșteni au revenit fantastic în meci și chiar au egalat spre finalul jocului (69-69, minutul 35)!

Cu un Aco Kostoski fantastic (marcator de patru ori de la linia de 3 puncte numai în acest al patrulea sfert), BCMU s-a menținut în postura de a câștiga meciul, rămânând la egalitate până cu două minute înainte de terminarea jocului (74-74). Dar, așa cum spuneam, Sibiul s-a dovedit echipa mai matură și a câștigat finalmente cu 84-77 un meci după care oaspeții merită toate felicitările, ținând cont că au evoluat fără doi jucători de bază: Nicoară și Person. O veste bună este că finlandezul Maati Nuutinen a revenit și a jucat 25 de minute.


BC CSU Sibiu – BCMU FC Argeș Pitești 84-77

(11-20, 32-19, 24-12, 17-26)

SIBIU: Laser 21 (4x3p), Davis 15 (1x3p), Cooper-Williams 14, Pratt 10, Williams 10, Paliciuc 6 (2x3p), B. Popescu 5 (1x3p), Kinnard 3. Antrenor: Dan Fleșeriu
Au mai jucat: Dragoste și Brosser

PITEȘTI: Kostoski 19 (5x3p), Agafonov 19 (2x3p), Russell 14 (1x3p), Corpodean 6 (1x3p), Șanta 6, Troupe 4, Ciotlăuș 4, Kilyen 3 (1x3p), Nuutinen 2. Antrenor: Hristu Șapera

Arbitri: Alin Faur, Laurențiu Grigoraș și Bogdan Podar

Meciul integral poate fi urmărit aici:

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Felicitări de Paște

previous arrow
next arrow
previous arrownext arrow
Slider

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

FlashScore.ro

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

Publicitate

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter