Selectați pagina

Piteştiul a găzduit o fază finală a programului „Her World, Her Rules”

Piteştiul a găzduit o fază finală a programului „Her World, Her Rules”
Distribuiţi ştirea!

Proiectul este demarat de FIBA Europe în parteneriat cu federațiile naționale și are drept scop promovarea și dezvoltarea baschetului feminin pe întreg continentul. Peste 40 de fetițe au participat la acțiunea de la Sala Sporturilor “George Ziguli” din Pitești.

Ele s-au antrenat și apoi au jucat baschet sub supravegherea antrenorilor locali( Mădălin Moraru,Cristian Paraschiv şi Dorin Bughiu de la Primo MegaBall Piteşti) și a Svetlanei Simion, secretar general adjunct al Federației Române de Baschet, responsabilă de implementarea proiectului „Her World, Her Rules” în ţara noastră. La final, participantele au primit diplome și premii.

Proiectul s-a desfășurat cu sprijinul Primăriei Pitești, al Inspectoratului Școlar Argeș și al conducerii Școlii Gimnaziale „Traian” din Pitești – doamna director Iordănescu Manuela și al catedrei de Educație Fizica și Sport – Cătălin Otobîcu, Narcisa Boghețu și Tiberiu Graur.

Proiectul Național al Federației Române de Baschet implementat în Pitești și de către clubul Primo MegaBall Piteşti are scopul de a promova, încuraja și dezvolta practicarea baschetului în rândul fetițelor din învățământul primar. Proiectul intitulat sugestiv „Her World, Her Rules” are darul de a cultiva plăcerea de a juca sportul cu mingea la coș, de a combate sedentarismul în rândul elevelor și, de ce nu?, de a găsi unele noi tinere talente!

Programul #HerWorldHerRules mai are programate evenimente similare la Timișoara, Satu Mare, Tg. Mureș și Tg. Jiu.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

iunie 2022
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR