Selectați Pagina

Pitești Arena, gata să găzduiască meciuri din Liga Campionilor la handbal!

Pitești Arena, gata să găzduiască meciuri din Liga Campionilor la handbal!
Distribuiţi ştirea!

Echipa masculină de handbal Dinamo București a primit azi confirmarea că EHF i-a oferit un wild-card pentru viitoarea ediție a Ligii Campionilor. În mod normal, meciurile „buldogilor” se vor disputa în Sala Polivalentă din Capitală, dar dacă aceasta intră în reparații, Pitești Arena este singura soluție.

Din cauza incertitudinii în ceea ce privește sala de joc, Dinamo nu a fost acceptată sezonul trecut în Liga Campionilor și a trebuit să joace în a doua competiție valorică, acolo unde a ajuns până în Final Four. Sala Polivalentă urma să intre în reparații capitale, dar acestea au fost amânate, cel puțin teoretic, până la 1 ianuarie 2025.

Ca să nu mai pățească precum anul trecut, clubul Dinamo nu și-a mai trecut în dosarul de licență propria sală din Șoseaua Ștefan cel Mare, ca rezervă, ci Pitești Arena. Din ianuarie 2025, există posibilitatea ca Sala Polivalentă să se închidă temporar pentru reabilitare termică. În această situație, meciurile din primăvara anului viitor le vom juca la Pitești, unde avem un acord de principiu. Suntem convinși că și acolo vom avea sala plină”, au transmis oficialii campioanei.

Pitești Arena poate găzdui meciuri din Liga Campionilor la handbal masculin, în timp ce Sala Dinamo, nu. Astfel, de la începutul anului 2025 este posibil să vedem la lucru cele mai mari echipe de handbal masculin ale Europei! Tragerea la sorți a grupelor Ligii Campionilor va avea loc pe data de 29 iunie.

De asemenea, în lipsa Sălii Polivalente, s-ar putea orienta spre județul Argeș și cele două formații de handbal feminin din București, Rapid și CSM! Dacă Rapid a mai jucat la Mioveni și are un acord cu Sala Sporturilor de acolo, în schimb CSM București ar putea apela și ea tot la Pitești Arena, mai ales că meciurile fetelor din Liga Campionilor se desfășoară în zile diferite față de cele ale băieților.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro

Arhivă știri