Selectați pagina

Piloții de la RB Racing s-au antrenat la Academia Titi Aur

Piloții de la RB Racing s-au antrenat la Academia Titi Aur
Distribuiţi ştirea!

La finalul lunii noiembrie, cei 9 piloți ai clubului RB Racing au fost oaspeții Academiei Titi Aur, pentru o sesiune de antrenament. Aceasta a debutat cu o discuție interactivă în care, atât multiplul campion Titi Aur, cât și colegul său Silviu Moraru, le-au dezvăluit tinerilor piloți musceleni din vasta lor experiență acumulată în această captivantă lume a sporturilor cu motor, punctata pe alocuri cu amintirile comune de peste 30 de ani alaturi de pilotul muscelean Radu Băcîrcel președintele RB Racing.

Discuția a continuat în laboratoarele Academiei unde tinerii piloți au avut posibilitatea de a experimenta testele cu răsturnarea și impactul, dar un accent important s-a pus pe importanța conducerii preventive, defensive, fiecare pilot participând intercativ la tot acest proces.

După momentul fotografiei de grup, s-a trecut la proba practică, aceasta constând în parcurgearea pistei de asfalt cu două mașini de cupă: o Dacia Logan și un Suzuki Swift. Trainingul a fost efectuat de către Paul Popa, trainer la Școala de Pilotaj RB Racing, iar fiecare sportiv a evoluat atât din postura de navigator, cât și din cea de pilot.  Au participat sportivii Iris MUSCALU, Teodora MERLA, Andrei DUNA, David NEDELCU, Mihai PELMUȘ, Ștefan UDREA, Radu NICOLAE, Bogdan TOMA și Rareș ȘAIN, piloți cu vârste între 12 și 16 ani.

Clubul RB Racing mulțumește domnilor Titi Aur și Silviu Moraru pentru gestul semnificativ de a pune la dispoziția piloților aflați la început de carieră din Muscel, atât timpul, cât și infrastructura Academiei.

Gesturi de adevărați campioni, dar mai ales de rară omenie!

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

august 2022
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR