Selectați Pagina

Piloţii de la RB Racing au început noul sezon cu rezultate foarte bune

Piloţii de la RB Racing au început noul sezon cu rezultate foarte bune
Distribuiţi ştirea!

Piloţii de la RB Racing au obţinut rezultate bune atât la Campionatul Naţional de Regularitate pe Circuit pentru Automobile Istorice, cât şi în etapa a II-a a Campionatului Naţional de Slalom Paralel. Echipajul Ion şi Radu Nicolae a obţinut un loc trei, iar Teodora Merlă a câştigat tot ce se putea câştiga, la Slalom Paralel.

La sfârşitul săptămânii trecute, pe circuitul Motorpark s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Regularitate pe Circuit pentru Automobile Istorice. Aflat la debut în acest gen de competiţie, echipajul compus din Ion şi Radu Nicolae a obţinut rezultate remarcabile. Piloţii de la RB Racing au reuşit al doilea timp ca best time şi locul III, la categoria debutanţi.

Competiţia a constat în două manşe de antrenament şi două de concurs, fiecare durând 30 de minute (aproximativ 11 tururi de circuit), ceea ce a reprezentat un format nou pentru ei, rezultatul fiind cu atât mai preţios. În aceeaşi perioadă, la Sibiu s-a desfăşurat etapa a II-a din Campionatul Naţional de Slalom Paralel.

Teodora Merlă a realizat un rezultat spectaculos, obţinând locul I la Juniori Pro, locul I la Cupa Femina şi locul I la Juniori Master. De remarcat este şi faptul că talentata sportivă de la RB Racing a concurat pe un Renault 5 cu motor de 1400 de cmc, luptându-se cu parteneri de întrecere cu automobile ce beneficiau de motoare mai puternice.

De asemenea Teodora Merlă a obţinut locul 8 în clasamentul open din 36 de concurenţi, surclasând multe maşini net superioare. Din păcate, ghinionul l-a urmărit pe David Nedelcu, care, nu a putut termina cursa din cauza unei fuzete. Aceasta l-a trădat după două manşe, când tânărul pilot muscelean se afla într-o poziţie ce-l îndreptăţea să spere la o victorie răsunătoare.

La începutul lunii iunie, pe circuitul de la Bradu se va desfăşura etapa a II-a din cadrul Campionatului Naţional de RallyCross.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro