Selectați pagina

Piloţii de la RB Racing au avut un concurs foarte bun la Târgu Jiu

Piloţii de la RB Racing au avut un concurs foarte bun la Târgu Jiu
Distribuiţi ştirea!

În week-end, Târgu Jiu a fost locul de întâlnire pentru concurenţii de la RallyCross. RB Racing a participat cu 4 concurenţi, ocupând în final locul I, pe echipe.

Piloţii de la RB Racing au participat în acest week-end la etapa a III-a, din Campionatul Naţional de RallyCross, desfăşurată pe circuitul de la Târgi Jiu. Clubul muscelean a fost reprezentat de patru piloţi, dintre care trei juniori. Şi de această data, zestrea de medalii cucerite de tinerii sportive din Muscel a fost una demnă de aprecieri.
Mircea Şerbănescu s-a clasat pe locul 2, în competiţia rezervată juniorilor 1. Teodora Merlă a avut de asemenea evoluţii remarcabile, clasându-se pe locul doi la Clasa Juniori 2, dar urcând pe cea mai înaltă treaptă a podiumului la Clasa Femina.Tânărul şi talentatul Rareş Şain, deşi a fost protagonistul unei răsturnări spectaculoase, în runda a III-a de calificări, la final s-a clasat pe locul III, la Juniori 2.

Întrucât nu s-a constituit Clasa H2 (motoare de până la 1.600 cmc), Andrei Marinoiu a fost nevoit să concureze în cadrul probelor rezervate Clasei H3 (motoare de până la 2.000 cmc). Chiar şi în aceste condiţii, având motorizare inferioară, concurentul de la RB Racing a reuşit performanţa de a încheia competiţia pe locul 2.

Toate aceste rezultate au contribuit la clasarea echipei pe primul loc în clasamentul general, ceea ce vorbeşte de la sine despre talentul şi determinarea piloţilor de la RB Racing. Următoarea etapă este programată în week-end-ul 30-31 Iulie, la Băbana.

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

august 2022
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other