arges-sport.ro Web analytics

Petrolul Ploiești – CS Mioveni II 3-1 – Argeș Sport

Argeș Sport

Acasă

 Breaking News

Petrolul Ploiești – CS Mioveni II 3-1

Răzvan Păsărică

Petrolul Ploiești – CS Mioveni II  3-1
mai 12
16:56 2018

Cea de-a doua promovare consecutivă a galben-albaștrilor s-a materializat în această după-amiază de mai, la finalul celei de-a XXVIII-a etape a campionatului.

În antepenultima etapă din serie, Petrolul a învins echipa satelit a Mioveniului, 3-1 (1-1), la capătul unui meci pe care l-a dominat în totalitate dar pe care s-a văzut nevoită să-l înceapă de la 0-1!

Paradoxal, cu toate că s-a jucat exclusiv în jumătatea argeșenilor apărând destule oportunități de gol, toate ratate cu seninătate, în minutul 21, în urma unei lovituri libere de la peste 30 de metri, COMĂNESCU a reușit “șutul vieții”, balonul șutat exceptional oprindu-se exact în vinclul din stânga lui Avram: 0-1!

După câteva minute, la centrarea lui Saim, Ciocâlteu a avut o execuție ratată, din “foarfecă”, dar mingea ajunsă în 4 metri, la Arnăutu, nu a mai putut fi împinsă în plasa norocosului Sima!

Egalarea a survenit în minutul 40 atunci când, după un corner bine executat de Nini Popescu, “căpitanul” CHINDRIȘ a reluat în plasă printr-o pădure de picioare: 1-1!

La pauză, antrenorul Romulus Ciobanu a mutat, în locul lui Frâncu fiind introdus Cl. Tudor. Fostul “căpitan” a avut șansa golului după numai două minute de la reluare dar mingea șutată violent, de la 16 metri, s-a izbit de fundașul central Bălan, accidentându-l!

Pe contraatac, oaspeții au fost aproape de golul al doilea dar Mormolea, plecat din propriul teren, nu l-a putut învinge pe Avram!

În minutul 55, Nini Popescu a avut golul în vârful bocancului, balonul șutat de acesta, de la circa 22 de metri, lovind bara de sus!

Petrolul a continuat să domine, NINI POPESCU fiind principalul catalizator al atacului gazdelor. Acesta a reușit și golul de 2-1, în minutul 71, profitând de gafa impardonabilă a lui Turcin, nou intratul în tabăra oaspeților luftând la 16 metri înainte ca zvârluga Petrolului să preia și să șuteze, imparabil, sub bară: 2-1!

“Lupii” au făcut spectacol până la finalul meciului iar VELISAR (82) a stabilit scorul final în urma unui balon șutat violent, de la 25 de metri, care l-a surprins pe goal-keeperul argeșenilor: 3-1!

Înaintea meciului de astăzi, oficialii Petrolului au dorit să le mulțumească campionilor de la Tricolorul LMV Ploiești, voleibaliștii care au adus orașului atât titlul de campioni cât și pe cel de câștigători ai Cupei României. Astfel, președintele Cristi Vlad a oferit celuilalt președinte, cel al “tricolorilor”, un tricou care să le amintească acestora de promovarea în eșalonul second al fotbalului românesc! Frumos!

După alte câteva momente, Nini Popescu a fost premiat de ADGA cu trofeul Mircea Dridea, distincție acordată lunar celui mai valoros fotbalist al Petrolului. “Piticul” a primit și un cadou din partea sponsorului Mercury Lighting.

Petrolul Ploiești – CS Mioveni II 3-1 (1-1)

Stadion: “Ilie Oană”. Spectatori: circa 4000. Marcatori: Chindriș (40), N. Popescu (71), Velisar (82)/ Comănescu (21)

Petrolul Ploiești: Avram – Olaru, Ichim, Frâncu (85 Prunescu) – Saim Tudor (75 Catană), Chindriș (cpt), Cârjan (46 Cl. Tudor), Velisar – Ciocâlteu, Arnăutu (66 Lambru), N. Popescu.

CS Mioveni II: Sima – Mincă, Boșneag, Bălan, Șchiopu – Tărâță, Comănescu (88 Luca) – Pirțea (50 Turcin), Mormolea (cpt) (63 Bărăscu), Voinescu – Arsenică (54 Popa). Antrenor: Dragoș Stroe.

Cartonașe galbene: Boșneag (7), Comănescu (24), Sima (65), Tărâță (89)

Au arbitrat: Andreea Ene (Bucureşti) – George Marian Fridl (Comăneşti) și Alexandra Theodora Apostu (Bacău)

Observatori: Adrian Gligoras (Târgovişte) și Victor Radu (Bucureşti)

 

Material preluat de pe http://www.cristian-anghelescu.ro

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment

Aveți vreun comentariu de făcut ?

Publicitate

Publicitate

Susține proiectul Argeș-Sport.ro

Avem nevoie și de susținerea dvs pentru a îmbunătăți siteul Argeș Sport din toate punctele de vedere.

Mulțumim !

PUBLICITATE

Translation

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Clasament liga 2

The latest football information here. Now retrieving info from data source.

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Caută în site

Publicitate

Publicitate Adsense

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

Publicitate

PUBLICITATE

Arges-Sport.ro pe Twitter

%d blogeri au apreciat: