Selectați Pagina

Paul Mihăilă acuză maniera de arbitraj la înfrângerea Daciei de la Craiova (27-31)

Paul Mihăilă acuză maniera de arbitraj la înfrângerea Daciei de la Craiova (27-31)
Distribuiţi ştirea!

Runda a cincea din Liga Florilor le-a adus faţă în faţă pe SCM Craiova şi pe Dacia Mioveni, oltencele impunându-se în cele din urmă cu 31-27 ( 19-13), după un meci în care oaspeţii si-au declarat nemulţumirea faţă de modul cum s-a achitat de sarcini brigada formată din M.Agliceriu(PH)/M.Turdean(MS).

Prima parte a confruntării a aparţinut clar gazdelor şi se părea că acestea nu vor avea probleme în a obţine un nou succes.Repriza a doua a decurs însă mult mai bine pentru teamul pregătit de Paul Mihăilă şi Alin Oprescu, echipa argeşeană fiind la un pas de egalare. În minutul 55, la scorul de 28-27, gazdele primesc beneficiază de o lovitură de la 7 metri , iar Constantinescu este eliminată şi de acolo meciul a decurs doar în favoare gazdelor.

Golurile au fost marcate de Constantinescu 6, Lazăr 5, Sărăţeanu 4, Krsnik, Cîrjan câte 3, Vizuete 2, Mîrcă,Milic, Ilie, Simion câte 1.

Paul Mihăilă vrea să plece din sistem

Experimentatul tehnician al grupării argeşene şi membru în Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de handbal consideră că la faza din minutul 55 nu se impunea un 7 m şi cu atât mai puţin o eliminare. Mihăilă spera că arbitrajele se vor imbunătăţi şi că nu ştie ce e de făcut, iar în acest context ia în calcul să nu mai lucreze în handbal, mai exact să îşi dea demisia de la Dacia Mioveni şi din CA al FRH.

Meciul a fost transmis pe pagina de colegii de la Oltenia TV pe pagina de Facebook a grupării SCM Craiova aici, iar faza  la care se referă antrenorul echipei argeşene e destul de clară şi ne permitem să afirmăm că deciziei Marinei Agliceriu nu are niciun fel de acoperire în realitate !

 

Foto: Sportul Doljean

 

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Case Pariuri Online

Pariuri Sportive online

Reclamă

Case de pariuri online din Romania

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

Reclamă

RSS Ştiri gonews.ro