Selectați pagina

Pasiunea pentru sport ia cu asalt mediul online

Pasiunea pentru sport ia cu asalt mediul online
Distribuiţi ştirea!

Cele mai așteptate seri odinioară erau cele cu prietenii! Fie la un film, fie la un meci pe stadion, pregăteam pe îndelete ieșirea în oraș, după o săptămână lungă și istovitoare.

Rolurile erau clare: cine ia biletele la meci, cine face rezervare la restaurant sau cine alege cofetăria pentru o prăjitură. Așteptam cu nerăbdare să trăim emoțiile la meciurile echipei favorite și apoi, să comentăm fazele cele mai fierbinți.

Deși pare că se întâmpla doar ieri, au trecut ceva ani și multe lucruri s-au schimbat. Meciurile le trăim acum la cald și foarte cald, discutăm în timp real, pariem între noi sau pe site-uri online în timp ce fazele se derulează cu repeziciune în direct.

Orice tip de activitate distractivă, de la vizionarea unui film pe internet, urmărirea unui meci, tot pe internet, sau jocul cu gașca pe ruleta online, se derulează acum rapid și intens. Lipsește savoarea unei prăjituri în gașcă, totuși.

Elementele sunt aceleași, dar trăirile s-au schimbat. Invazia mediului online în toate capitolele vieții noastre a determinat adaptări, modificări și redefiniri ale modului în care percepem distracția împreună sau a tipului de reacții pe care le afișăm.

Frumusețea sportului nu pălește dacă nu ești pe stadion

Pentru unii nostalgici, ca noi, spiritul sportiv pare a fi mai aprins pe stadion, în viața reală, chiar dacă ne lipsește acuratețea vizionării sau confortul de acasă. Pentru unii prieteni de-ai noștri, accesul pe site-urile de profil, unde pot urmări sau paria în timp real ceea ce se întâmplă în timpul meciului echipei preferate reprezintă un mare plus.

Evident, sunt aspecte de luat în seamă, atât la nivel de siguranță, legalitate a site-urilor accesate, cât și la nivelul emoției trăite în mediul online, clar diferită de cea de pe terenul sportiv.

Un suporter adevărat își va urmări și încuraja echipa în orice condiții. Totuși recomandăm ori de câte ori avem ocazia, o experiență deosebită a participării active și în timp real la evenimentele sportive. Senzațiile și trăirile unui meci important pe stadion, alături de mii de oameni, sunt unice și creează amintiri deosebite.

Accesul la rezultate ale evenimentelor sportive, deodată, multiplu, extrem de bine reprezentat, determină fanii să aleagă opțiunea urmăririi a mai multe meciuri sau evenimente sportive pe mediul online, pe site-urile federatiilor de profil sau pe diverse site-uri care oferă rezultate în timp real.

Avantajele sunt clare și în această situație, în special pentru cei care doresc să aibă acces la reluări, la o vizionare mai amplă cu detalii mai clare.

Sportul câștigă atât în online cât și în planul real

Cu stadioane și arene sportive pline, cu posibilitatea de a participa ca spectator, telespectator sau spectator virtual la tumultul competițiilor sportive la orice nivel, sportul are doar de câștigat.

Este foarte clar că oamenii vor continua să dăruiască emoții prin excelență la nivel înalt în turnee de fotbal, baschet, tenis, competiții de înot sau de scrimă! Câștigul major este acum faptul că fiecare suporter se poate bucura în mod direct de pasiunea sa pentru un anumit sport, urmărind în mediul virtual fiecare etapă sau minut al competiției.

Putem interacționa, paria, comunica, împărtăși toate bucuriile și dezamăgirile cu prietenii chiar dacă nu suntem pe stadion sau în marile arene sportive în acele momente.

Pasiunea pentru sport este acum ajutată de tehnologia care pune la dispoziția tuturor accesul la adrenalina competiției sportive.

Bucuria practicării sportului este dublată de posibilitatea de a fi conectat la bucuria urmăririi sportivilor de la distanță.

Fie că alegeți să mergeți pe stadion cu gașca, ca pe vremuri, atunci când timpul vă permite, fie că urmăriți meciul online, comentând fiecare fază pe reluări, cu aceeași prieteni, bucurați-vă de sport!

Despre autor

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Suntem şi pe Facebook

Calendarul ştirilor

octombrie 2022
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Arhiva Argeş Sport

RSS Ştiri sportive TVR

Centrul de preferințe pentru confidențialitate

Necessary

Advertising

Analytics

Other